انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1397 / 11 / 27، 02:50 صبح
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › پرسش و پاسخ حقوقی/ دینی/ روانشناسی › بیمه وقوانین ومقررات تامین اجتماعی v
1 2 بعدی »

توضیح کارشناس ارشد تامین اجتماعی در مورد بازنشستگی قبل از موعد بیماران آرپی

حالت‌های نمایش موضوع
توضیح کارشناس ارشد تامین اجتماعی در مورد بازنشستگی قبل از موعد بیماران آرپی
محمد حسین آفلاین
عضو فعال
*
تشکر اهداء کرده: 2,086
تشکر دریافتی: 562 بار در 70 پست
موضوع‌ها: 15
اعتبار: 14
1393 / 10 / 11، 08:26 عصر
*قابل توجه دوستان شاغل که خدای نکرده دیگه قادر به ادامه کارشون نیستن ودر حد از کار افتادگی هستن :

طبق گفته کارشناس ارشد تامین اجتماعی استان گیلان متاسفانه فعلا"قانونی برای حمایت از بیماران آرپی وامثالهم برای باز نشستگی قبل از موعد با 20سال سابقه پرداخت بیمه وحتی 25سال وجود نداره وفقط در صورت تایید پزشک متخصص در هر مقطع از پرداخت بیمه مبنی بر از کار افتادگی کلی (تاکید میکنم بیان از کار افتادگی کلی) وارائه آن به شعبه تامین اجتماعی محل سکونت (شعبه بیمه پرداخت شده )و تصویب کمسیون تامین اجتماعی می تونن از مزایای قانون از کار افتادگی استفاده کنن.محاسبه حقوق ومستمری به شرح ذیله:

مثلا"24سال پرداخت بیمه 24 روز حقوق از میانگین دوسال آخر قبل از از کار افتادگی یا 20سال پرداخت بیمه محاسبه 20روز حقوق از میانگین دریافتی حقوق دوسال قبل از از کارافتادگی و....
که اگر مبلغ آن بیشتر از مبلغ حداقل حقوق تامین اجتماعی باشد همان محاسبه میگردد ولی اگرمیانگین کمتر از حداقل حقوق تامین اجتماعی باشد مبنا حداقل حقوق تامین اجتماعی محسوب میشه که اینجوری منصفانه خواهد بود.
علی یارتون
8 کاربر به خاطر ارسال این پست از محمد حسین تشکر کرده‌اند:
مینا, مهدی 1483, محمد81, محسن سروش, مجید, سعیده, خدیجه, ابراهیم
ارمان70 آفلاین
عضو آشنا
*
تشکر اهداء کرده: 10
تشکر دریافتی: 0 بار در 0 پست
موضوع‌ها: 0
اعتبار: 0
1396 / 9 / 14، 04:55 عصر
سلام 4 سال ببمه تامین اجتماعی دارم الان هم بعنوان کارگر تو یک مغازه که پدرم کارفرما هستن کار میکنم و حق بیمه واریز میکنم میخواستم واسه از کارافتادگی اقدام کنم ولی سوال کردم گفتن اگر اقدام کنم و نظر کمسیون پزشکی این باشه که بیماری من مادرزادی هست و مربوط به قبل از اشتغال بکار من هست موافقت نمیکنن و من باید 30 سال حق بیمه خودم رو کامل بپردازم تا بتونم بازنشست بشم. باتوجه به اینکه من سالهای قبل مشکلی انچنانی برای کار نداشتم و فقط شبها مشکل داشتم و حالا این مشکل به روز هم انتقال پیدا کرده و این بیماری یک بیماری پیشرونده و ارثی هست پس بنظر شما چ نتیجه ای از کمسیون درمیاد و بنظرتون من چیکار کنم الان؟

محسن سروش آفلاین
ناظر انجمن‌ها
*
تشکر اهداء کرده: 427
تشکر دریافتی: 2,287 بار در 264 پست
موضوع‌ها: 547
اعتبار: 26
1396 / 9 / 16، 07:58 عصر
(1396 / 9 / 14، 04:55 عصر)ارمان70 نوشته است: سلام 4 سال ببمه تامین اجتماعی دارم الان هم بعنوان کارگر تو یک مغازه که پدرم کارفرما هستن کار میکنم و حق بیمه واریز میکنم میخواستم واسه از کارافتادگی اقدام کنم ولی سوال کردم گفتن اگر اقدام کنم و نظر کمسیون پزشکی این باشه که بیماری من مادرزادی هست  و مربوط به قبل از اشتغال بکار من هست موافقت نمیکنن  و من باید 30 سال حق بیمه خودم رو کامل بپردازم تا بتونم بازنشست بشم. باتوجه به اینکه من سالهای قبل مشکلی انچنانی برای کار نداشتم و فقط شبها مشکل داشتم و حالا این مشکل به روز هم انتقال پیدا کرده و این بیماری یک بیماری پیشرونده و ارثی هست  پس بنظر شما چ نتیجه ای از کمسیون درمیاد و بنظرتون من چیکار کنم الان؟
باسلام
درصورت داشتن کارت پایان خدمت و یا در بدو استختدام در صورتی که مراحل آزمایش های اولیه را توسط پرنمودن فرم تامین اجتماعی انجام داده باشیدو بعد دفترچه بیمه رادریافت کرده باشید، بحث بیماری ژنتیکی شمامنتفی و می توانیدجهت ازکارافتادگی اقدام لازم را انجام دهید.
باآرزوی موفقیت
سروش/

ارمان70 آفلاین
عضو آشنا
*
تشکر اهداء کرده: 10
تشکر دریافتی: 0 بار در 0 پست
موضوع‌ها: 0
اعتبار: 0
1396 / 9 / 17، 12:30 صبح
سلام
ممنون اقای سروش من معافیت پزشکی دارم و فرم آزمایشات هم پر نکردم فقط قبلا 10 ماه ی شرکتی شروع بکار کردم که فرستادن از طب کار ی گواهی برای شرکت بردم فک کنم پس نمیتونم از کارافتادگی استفاده کنم الان چقد بد واقعا نمیدونستم اینو وگرنه چن سال قبل اقدام میکردم واقعا متاسفم واس خودم.
بیمه هم میری میگی معافیت پزشکی دارم میپرسن دلیلش چیه میگی چشم دیگه نمیشه کاری کرد درسته اقای سروش؟

« قدیمی‌تر | جدیدتر »

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی