مطالب زیبابرای امیدوموفقیت درزندگی
|
1393 / 6 / 7، 01:35 عصر,
|
|||
|
|||
سیزده نکته مهم زندگی و عشق از گابریل گارسیا مارکز
یک: دوستت دارم،نه به خاطرشخصیت تو،بلکه به خاطر شخصیتی که من در هنگام بودن باتو پیدا میکنم. دوَ:هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد و کسی که چنین ارزشی دارد باعث اشک ریختن تو نمی شود. سه:اگر کسی تو را آنگونه که میخواهی دوست ندارد،به این معنی نیست که تو را با تمام وجودش دوست ندارد. چهار:دوست واقعی کسی است که دستهای تو را بگیرد ولی قلب تو را لمس کند. پنج:بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید. شش:هرگز لبخند را ترک نکن،حتی وقتی ناراحتی،چون هر کس ممکن است عاشق لبخند تو شود. هفت: تو ممکن است در تمام دنیا یک نفر باشی،ولی برای بعضی افراد تمام دنیا هستی. هشت:هرگز وقتت را با کسی که حاضر نیست وقتش را با تو بگذراند،نگذران. نه:شاید خدا خواسته است که بسیاری افراد نامناسب را بشناسی و سپس شخص مناسب را. ده:به چیزی که گذشت غم مخور،به آن چه پس از آن آمد لبخند بزن. یازده:همیشه افرادی هستند که تو را می آزارند.با این حال به دیگران اعتماد کن وفقط مواظب باش که به کسی که تو را آزرده دوباره اعتماد نکنی. دوازده:خود را به فرد بهتری تبدیل کن و مطمئن باش که خود را می شناسی قبل از آنکه شخص دیگری را بشناسی و انتظار داشته باشی او تو را بشناسد. سیزده:زیاده از حد خود را تحت فشار نگذار،بهترین چیزها در زمانی اتفاق می افتد که انتظارش را نداری. |
|||
9 کاربر به خاطر ارسال این پست از فرید تشکر کردهاند: ملیحه, مرتضی, محمد حسین, عاطفه, سوزان, راضیه, خدیجه, تیمور, اراز |
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان