1395 / 7 / 22، 08:52 عصر
سلام منم ارپی دازم چقد خوبه این سابتو ایجاد گردید بخداچن روزحالم خوب نیس یکی رودوس دارم ۲سال هرچقدبهش میگم درکم نمیکنه میگه دوسم داره ولی فک کنم عادت کرده دوسم نداره چن سال پیش یه پسردوسم داشت همش میخاست کنارم باشه بهم گیرمیدادمخبت میکردگریه میکردهیچی به چشم نمیومدچون دوسش نداشتم الان من عاشق یکی شدم کارایی که اون پسره میکردومن سراین میکنم ولی براش غیرطبیعی رفتارامودرک نمیکنه میگه روانیم,کرم دارم,من حق میدم درکم نکنه چون یه روزمنم درک نکردم اگه اون باگریه باهام دردودل کردمن نمیتونستم.دلسوزش باشم اگه برام وقت میزاشت من درمیرفتم ولی الان دارم به یکی التماس میکنم اولویتت من باشم نخاب,نخور,تروتف ریح اول به من برس به من محبت کن ولی اون نمیتونه ازش ناراحت نیستم چون درکش میکنم منم یه روزباکسی وقتموپرکردم که فقط میخاستم تنهانباشم ,خدابهم قدرت بده بتونم تحمل کنم وچشامو خب کنه تا بتونم قبول کنم که نمیخادمنو,بتونم جوابشوندم چون به من لطمه میخوره اون میادسمتم چون محبت منومیخادخودمونه بهم عادت کرده,خدااون اول خودشومیخادبعدمت وولی من اول اونومیهام بعدخودمو,نمیدون م شایدحق بااوته من حساسم من گیرمیدم ولی نمیدونم چمه فقط میخام کنارم باشه فقط وفقط اولویتش من باشم,یه روزکه توزندگیم اومدازم مخبت خواست محبت کردم بیشترازاون چیزی که درتوانم بودالان ازم خستس خداکمکم کن