1394 / 3 / 15، 09:46 عصر
کاهش سکته با این میوه تابستانی ویتامین C موجود در این میوه برای تقویت بدن و جلوگیری از خونریزی لثه موثر است و آهن آن نیز در خونسازی تاثیر شگرفی دارد.یک فوق تخصص تغذیه درباره خواص میوه زردآلو گفت: زردآلو یکی از منابع مهم غذایی جهت تامین نیاز مواد معدنی و ویتامینهاست. همچنین این میوه به دلیل وجود مقادیر متنابهی از فیبر در تنظیم گوارش مواد غذایی نقش دارد.دکتر کیومرث دانشور افزود: زردآلو منبع غنی از بتاکاروتن یا همان پیش ساز ویتامین A است و مواد غذایی حاوی بتاکاروتن که نوعی آنتی اکسیدان است باعث کاهش خطر بروز بیماریهای قلبی، سکته، آب مروارید و بعضی سرطانها و نیز پیشگیری از تخریب سلولها توسط رادیکالهای آزاد میشود.وی افزود: زردآلو حاوی فیبرهای محلول در آب است و از بروز یبوست و بیماریهای رودهای جلوگیری میکند. همچنین این میوه به علت دارا بودن ویتامینهای گروه B برای درمان بیماریهای عصبی و روحی، بیخوابی، خستگی شدید و فراموشی مفید است.وی گفت: ویتامین C موجود در این میوه برای تقویت بدن و جلوگیری از خونریزی لثه موثر است و آهن آن نیز در خونسازی تاثیر شگرفی دارد.دکتر دانشور یادآور شد: از زیاده روی در مصرف زردآلو خودداری کنید، زیرا مصرف زیاد آن در هضم مواد غذایی ایجاد اختلال کرده و دچار اسهال میشوید.