نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه
|
1393 / 10 / 28، 10:50 صبح,
|
|||
|
|||
با سرد شدن هوا بازار درست کردن و سرو سوپ و آش در خانهها داغ است. این بار یک پتاژ مقوی و خوشمزه را به شما معرفی میکنم. پتاژ درواقع یک مدل سوپ است، با این تفاوت که همه مواد آن در مرحلهای از پخت، پوره و یکدست میشود. برای یادگیری دستور پخت این سوپ خوشمزه و مقوی با ما همراه باشید.
مواد لازم: کدو حلوایی:300 گرم، مکعبی خردشده پیاز: یک عدد، متوسط سیبزمینی:یک عدد، متوسط هویج:یک عدد، متوسط آب مرغ (استاک مرغ):یک لیتر پودر پاپریکا: یک قاشق مرباخوری روغن زیتون:سه قاشق غذاخوری آب لیموی تازه:یک قاشق غذاخوری زردچوبه، نمک و فلفل:به میزان لازم خامه صبحانه و جعفری:برای تزئین روش تهیه: 1. پیاز، سیبزمینی و هویج را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. پیاز را با روغنزیتون کمی تفت دهید تا نرم و سبک شود. کدو حلوایی، سیبزمینی و هویج را همراه پودر پاپریکا، زردچوبه، نمک و فلفل به پیاز اضافه کنید و سه دقیقه تفت دهید. 2. آب مرغ را به مواد بالا اضافه کرده و 45 دقیقه اجازه دهید سوپ بپزد و سبزیجات خوب نرم شوند. سوپ را با بلندر یا دستگاه غذاساز پوره کنید. 3. پتاژ (سوپ پوره شده) را دوباره داخل دیگ بریزید و پنج دقیقه دیگر حرارت دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود و بعد آب لیمو را اضافه کنید. همانطور که در تصویر میبینید پتاژ در خود کدوحلوایی سرو شده است. برای این منظور، یک کدو حلوایی کوچک را از وسط به دو نیم تقسیم و پس از بخارپز کردن، پتاژ آماده شده را درون آن ریخته و با خامه و جعفری سرو کنید. 4. کدو حلوایی، یک میوه جالیزی خوشمزه و پرخاصیت سرشار از بتاکاروتن، ویتامین C، ویتامین E و آنتیاکسیدان است، یعنی با وجود موارد یاد شده از بروز سرماخوردگی، آنفلوآنزا، بیماریهای قلبی، سرطان، آب مروارید، فشار خون بالا، سنگ کلیه و افسردگی جلوگیری میکند. 5. برای خرید کدو حلوایی، کدویی را انتخاب کنید که زدگی نداشته و پوست و گوشت سفتی داشته باشد. کدو را در جای خشک و خنک (خارج از یخچال) دور از آفتاب میتوانید به مدت طولانی نگهداری کنید. زمانی که کدو را به اندازه مصرف برش زدید و مقداری از آن باقی ماند، بدون آنکه تخم کدو را از داخل آن خارج کنید سرش را با پلاستیک فریزر بپوشانید و داخل یخچال بگذارید. شما حتی میتوانید علاوه بر اینکه کدو را کنار غذا و داخل سوپ استفاده میکنید، آن را بخار پز کرده و حداکثر تا یک ماه در فریزر نگهداری و مصرف کنید. |
|||
9 کاربر به خاطر ارسال این پست از صدف تشکر کردهاند: ملیحه, مرضیه, محمد81, محمد حسین, محسن سروش, ماهان, فاطمه, سوزان, سعیده |
|
پیامهای داخل این موضوع |
نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 3 / 26، 11:16 عصر
پاسخ: هنر آشپزی - توسط مرضیه - 1393 / 3 / 30، 07:42 عصر
پاسخ: هنر آشپزی - توسط مرضیه - 1393 / 3 / 30، 07:43 عصر
پاسخ: هنر آشپزی - توسط مرضیه - 1393 / 4 / 15، 05:21 عصر
پاسخ: هنر آشپزی - توسط مرضیه - 1393 / 4 / 15، 05:23 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 4 / 18، 07:53 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 5 / 1، 07:37 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط سعیده - 1393 / 5 / 12، 01:09 صبح
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 6 / 10، 09:51 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 6 / 10، 10:03 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 6 / 10، 10:14 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 6 / 10، 10:20 عصر
RE: هنر آشپزی وتغذیه - توسط ملیحه - 1393 / 6 / 15، 12:18 صبح
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 6 / 26، 05:01 عصر
RE: هنر آشپزی وتغذیه - توسط عبدالحسین - 1393 / 7 / 17، 08:33 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 8 / 3، 05:10 عصر
RE: هنر آشپزی وتغذیه - توسط ملیحه - 1393 / 8 / 18، 02:20 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط ملیحه - 1393 / 9 / 10، 01:54 عصر
پاسخ: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط روحان - 1393 / 9 / 10، 06:51 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط ملیحه - 1393 / 9 / 16، 11:12 عصر
پتاژ کدو حلوایی، ساده و با کلاس! - توسط صدف - 1393 / 10 / 28، 10:50 صبح
پاسخ: بهترین روش انجماد مواد غذایی - توسط صدف - 1393 / 11 / 3، 07:08 عصر
پاسخ: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 11 / 4، 05:35 عصر
پاسخ: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط صدف - 1393 / 11 / 6، 01:30 عصر
پاسخ: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط سعیده - 1393 / 11 / 15، 01:36 صبح
اثر شگفت انگيز معجون ليمو وزنجبيل را احساس کنيد - توسط صدف - 1393 / 11 / 26، 12:43 عصر
پاسخ: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط سوزان - 1393 / 12 / 15، 06:43 عصر
پاسخ: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط سعیده - 1393 / 12 / 20، 12:30 عصر
سکنجبین خانگی بسازید - توسط صدف - 1394 / 1 / 10، 11:54 صبح
پاسخ: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط سعیده - 1394 / 1 / 18، 09:48 صبح
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط سعیده - 1394 / 5 / 24، 01:03 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط سعیده - 1394 / 5 / 31، 12:37 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط سعیده - 1394 / 6 / 3، 08:28 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط صدف - 1394 / 8 / 21، 11:06 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط صدف - 1394 / 11 / 1، 11:32 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط صدف - 1394 / 12 / 16، 02:32 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط صدف - 1395 / 2 / 22، 12:00 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط صدف - 1395 / 5 / 3، 11:00 صبح
[برش] ஜگــپ و گـفـت روزانـهஜ - توسط عبدالحسین - 1393 / 7 / 10، 01:40 صبح
[برش] ஜگــپ و گـفـت روزانـهஜ - توسط عبدالحسین - 1393 / 7 / 15، 02:07 صبح
نسخه ای برای درمان سنگ کلیه - توسط خدیجه - 1393 / 8 / 21، 12:48 عصر
[برش] ஜگــپ و گـفـت روزانـهஜ - توسط مینا - 1393 / 9 / 14، 08:55 عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان