داستانهای عبرت آموز و کوتاه و عامیانه
|
1393 / 9 / 9، 01:47 صبح,
|
|||
|
|||
حراج وسایل شیطان
........................................... به روایت افسانهها روزی شیطان همه جا جار زد كه قصد دارد از كار خود دست بكشد و وسایلش را با تخفیف مناسب به فروش بگذارد.او ابزارهای خود را به شكل چشمگیری به نمایش گذاشت. این وسایل شامل خودپرستی،شهوت، نفرت، خشم، آز، حسادت، قدرتطلبی و دیگر شرارتها بود. ولی در میان آنها یكی كه بسیار كهنه و مستعمل به نظر میرسید، بهای گرانی داشت و شیطان حاضر نبود آن را ارزان بفروشد. كسی از او پرسید: این وسیله چیست؟ شیطان پاسخ داد: این نومیدی و افسردگیست. آن مرد با حیرت گفت: چرا این قدر گران است؟ شیطان با همان لبخند مرموزش پاسخ داد: چون این مؤثرترین وسیله من است. هرگاه سایر ابزارم بیاثر میشوند، فقط با این وسیله میتوانم در قلب انسانها رخنه كنم و كاری را به انجام برسانم. اگر فقط موفق شوم كسی را به احساس نومیدی، دلسردی و اندوه وا دارم، میتوانم با او هر آنچه میخواهم بكنم… من این وسیله را در مورد تمامی انسانها به كار بردهام. به همین دلیل این قدر كهنه است. : |
|||
9 کاربر به خاطر ارسال این پست از وحـید تشکر کردهاند: ملیحه, مرتضی, محمد81, محمد حسین, فاطمه, علی کوچولو, سوزان, سعیده, بهزاد |
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 51 مهمان