قطعه های عاشقانه و اشعار زیبا و عاشقانه
|
1393 / 3 / 15، 11:37 عصر,
|
|||
|
|||
قلبمو هدیه می دم بهت ، مواظبش باش ، نه به خاطر اینکه قلبمه ، بخاطر اینکه تو توشی.
- اگر باران بودم آنقدر می باریدم تا غبار غم را از دلت پاک کنم ، اگر اشک بودم مثل باران بهاری به پایت می گریستم ، اگر گل بودم شاخه ای از وجودم را تقدیم وجود عزیزت میکردم ، اگر عشق بودم آهنگ دوست داشتن را برایت مینواختم ، ولی افسوس که نه بارانم نه اشک نه گل و نه عشق ، اما هر چه هستم دوستت دارم. - نمیگم دوستت دارم ، نمیگم عاشقتم ، میگم دیونتم که اگه یه روز ناراحتت کردم بگی بیخیال بابا دیونست. - قلب مهربانت مثلثی را می ماند در دریای عشق , مرا در خود کشیدی برمودای من !!! - ای دوست به جز عشق تو در سر من هوسی نیست , جز نقش تو بر صفحه ی دل نقش کسی نیست. - بهترین لحظه، لحظه ایست که فکر کنی فراموشت کردم، بعد یک اس ام اس از طرف من بیاد که توش نوشته میمیرم برات! - یادته بهت گفتم که خشت دیوار دلتم، تو هم منو شکستی ، ولی اشکالی نداره، حالا خاک زیر پاتم ! - با تو از خاطره ها سرشارم، با تو تا آخر شب بیدارم، عشق من دست تو یعنی خورشید، گرمی دست تو را کم دارم. - قاب عکس تو زدم جای ساعت دیواری , از اون موقع به بعد تو شدی تمومه لحظه هام. - زندگی عشق است افسانه نیست ، آنکه عشق راآفرید دیوانه نیست. - عشق آن نیست که هر لحظه کنارش باشی ، عشق آن است که پیوسته به یادش باشی. - بزرگترین آرزوم اینه کوچکترین آرزوت باشم. - تقدیم به او که نبود ولی حس بودنش بر من شوق زیستن داد دلم برای کسی تنگ است که آفتاب صداقت را به میهمانی گلهای باغ می آورد و گیسوان بلندش را به باد می داد و دست های سپیدش را به آب می بخشید و شعر های خوشی چون پرنده ها می خواند. |
|||
5 کاربر به خاطر ارسال این پست از افشین تشکر کردهاند: محمد81, فرید, فاطمه, سایه سایت, خدیجه |
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان