مباحث وموضوعات مذهبی واجتماعی و...
|
1393 / 8 / 6، 01:27 صبح,
|
|||
|
|||
پنج كس بسيار گريسته اند
پنج كس بسيار گريسته اند: آدم، يعقوب، يوسف، فاطمه زهرا عليه السلام، على بن حسين عليه السلام .آدم براى بهشت به اندازهاى گريست كه رد اشك بر گونهاش افتاد.يعقوب به اندازه اى بر يوسف خود گريست كه نور ديده اش رااز دست داد. به او گفتند:يعقوب! تو هميشه به ياد يوسف هستى يادر اين راه از گريه، آب يا هلاك مى شوى. يوسف از دورى پدرش يعقوب آن قدر گريه كرد كه زندانيان ناراحت شدند و به او گفتند: ياشب گريه كن روز آرام باش! يا روز گريه كن شب آرام باش! فاطمه زهرا عليه السلام آن قدر گريست، اهل مدينه به تنگ آمدند وعرض كردند: ما را از گريه ات به تنگ آوردى، آن بانوى دو جهان روزها را از شهر مدينه بيرون مى رفت و در كنار قبرستان شهداء تامى توانست مى گريست و سپس به خانه بر مى گشت. و على بن الحسين عليه لسلام بيست تا چهل سال براى پدرش حسين عليه السلام گريه كرد. هر گاه خوراكى را جلويش مى گذاشتند گريه مى كرد. غلامش عرض كرد:سرور من! مى ترسم شما خودت را از گريه هلاك كنى. حضرت فرمود: من از غم غصه خود به خدا شكوه مى كنم، من چيزى رامى دانم كه شما نمى دانيد من هرگاه قتلگاه فرزندان فاطمه را به ياد مى آورم گريه گلويم را مى فشارد. |
|||
7 کاربر به خاطر ارسال این پست از فرید تشکر کردهاند: ملیحه, مرضیه, مرتضی, محمد حسین, سکینه, سوزان, بهزاد |
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان