1393 / 8 / 3، 01:51 عصر
سلام امروز یک ترفند توپ آماده کردم براتون که 100% بدرد همه ما میخوره
================================================
( برای این منظور به نرم افزاز foxit reader نیاز دارید )
-----------------------------------------------------------------------------------------------
فایلهای متنی که با پسوند* PDF * همیشه برای ما خوندنش سخت بوده بدلیل اینکه زمینه این نوع فایلها - سفید - هستند وبه چشم فشار زیادی میاد.
دراین ترفند جالب قصد دارم راهی برای تغیر رنگ پس زمینه و همچنین تغیر رنگ فونت به دلخواه رو یاد بدم که خیلی بدرد بخوره.
** تغییر رنگ متن و پس زمینه در PDF **
پس از باز کردن فایل مربوطه (متنی که بصورت pdf است)به منوی edit رفته و گزینه preferences را انتخاب می کنیم.
می بینیم که پنجره ای با عنوان preferences باز می شود.
برای استفاده از قابلیت های این پنجره باید گزینه replace document colors را تیک بزنیم. مشاهده می کنیم که سایر گزینه ها هم فعال شدند.
پس از تیک گذاشتن بر روی گذینه replace document colors دو گذینه زیرش هست که با انتخاب گذینه custom color دو قسمت page background و Document ext به حالت انتخاب در میان
که page background رنک پس زمینه و document tex رنگ فونت را عوض میکند .
من پس زمینه ام رو به مشکی و فونت را به سفید تغیر دادم.
================================================
( برای این منظور به نرم افزاز foxit reader نیاز دارید )
-----------------------------------------------------------------------------------------------
فایلهای متنی که با پسوند* PDF * همیشه برای ما خوندنش سخت بوده بدلیل اینکه زمینه این نوع فایلها - سفید - هستند وبه چشم فشار زیادی میاد.
دراین ترفند جالب قصد دارم راهی برای تغیر رنگ پس زمینه و همچنین تغیر رنگ فونت به دلخواه رو یاد بدم که خیلی بدرد بخوره.
** تغییر رنگ متن و پس زمینه در PDF **
پس از باز کردن فایل مربوطه (متنی که بصورت pdf است)به منوی edit رفته و گزینه preferences را انتخاب می کنیم.
می بینیم که پنجره ای با عنوان preferences باز می شود.
برای استفاده از قابلیت های این پنجره باید گزینه replace document colors را تیک بزنیم. مشاهده می کنیم که سایر گزینه ها هم فعال شدند.
پس از تیک گذاشتن بر روی گذینه replace document colors دو گذینه زیرش هست که با انتخاب گذینه custom color دو قسمت page background و Document ext به حالت انتخاب در میان
که page background رنک پس زمینه و document tex رنگ فونت را عوض میکند .
من پس زمینه ام رو به مشکی و فونت را به سفید تغیر دادم.