دانلود کتاب صوتی و معرفی کتاب
|
1393 / 3 / 14، 07:52 عصر,
|
|||
|
|||
دورنمای کاسلراک
نویسنده: آلیس مونرو مترجم: زهرا نیچین چاپ اول: ۱۳۹۰ تعداد صفحات: ۱۶۸ صفحه ناشر: انتشارات افراز قیمت: ۴۴۰۰ تومان شامل ۴ داستان کوتاه از آلیس مونرو که به تازگی برنده جایزه نوبل ادبی شده و با این اتفاق نشر عظیمی از ترجمههای آثارش در کشورمون هستیم؛ هر چند قبلا کتابهایی از ایشون توسط ناشر و مترجمهای مختلف به چاپ رسیده. درباره نویسنده آلیس مونرو (به انگلیسی: Alice Munro) (زاده ۱۰ ژوئیه ۱۹۳۱) نویسنده کانادایی معاصر و برنده جایزه نوبل ادبیات در سال ۲۰۱۳. آکادمی سوئد مونرو را «استاد داستان کوتاه معاصر» توصیف کرد. آلیس مونرو را یکی از تواناترین نویسندگان داستان کوتاه امروز می دانند. بسیاری بر این عقیده اند که مونرو جامعه کتابخوان آمریکای شمالی را با داستان کوتاه آشتی داده است. البته خودش می گوید هرگز قصد نداشته صرفاً نویسنده داستان کوتاه باشد؛ فکر می کرده مثل همه رمان خواهد نوشت. ولی حالا دیگر می داند نگاهش به مسائل برای نوشتن رمان مناسب نیست. دوست دارد پایان داستان را در ذهنش مجسم کند، و مطمئن باشد مثلاً تا کریسمس آن را تمام خواهد کرد، و نمیداند نویسنده ها چطور روی پروژه های طولانی مثل رمان با پایان باز کار می کنند. او نویسنده آثاری چون فرار: مجموعه داستان، رؤیای مادرم، دست مایهها و دورنمای کاسل راک است که به فارسی هم ترجمه شده است. دورنمای کاسلراک درباره مهاجرت یک خانواده اسکاتلندی به کشور کانادا که در این سفر انگیزه و امیدهای یکیک اعضا برشمرده میشه... چهره داستان فردی که به طور مادرزاد یک سمت صورتش خال قرمز رنگ بزرگی شکل گرفته و زندگی پدر و مادرش دچار یه شکاف از این بابت شده. در ادامه زندگیش تحت تاثیر قرارگرفتن زندگی روزمره خودش با مادرش از این چهره عجیب روایت میشه و ورود نانسی دختربچهای که همبازی دوران کودکیاش شده... قسمتهای انتخابی از این کتاب: «حالا دیگه خوب خوبی، یه دختر خوب داری و اون میتونه همهی عمرش بگه تو دریا متولد شده» «اینجا نمیتونه خونهی من باشه. اینجا برام هیچی نیست جز سرزمینی که توش میمیرم.» «وقتی شانسی به ما رو میآره تا تمام دنیای درون و حقیقت خارجی رو کشف کنیم و طوری زندگی کنیم که به همهی هدف های روحی و جسمی و کل دامنهی زیباییها و محدودهی عظیم در دسترس انسان برسیم، همزمان رنج میکشیم، لذت میبریم و دچار آشفتگی میشیم.» «فقط کاری که در دنیای بیرونیت انجام میدی و هر دقیقه از زندگیت رو صرفش میکنی وجود داره. از وقتی این رو فهمیدم احساس شادمانی میکنم.» «من تونستم از شر تمام متعلقات احمقانه نفس خودم خلاص بشم. به این فکر میکنم که چطور میشه به دیگران کمک کرد و این تمام چیزیه که به خودم اجازه میدم بهش فکر کنم.» «میدونم این کلمات بوی مرگ دارن، اما همیشه حقیقت دارن.» (هه)(هه)(هه)
معلولیت واقعی؛ عدم به کارگیری عقل و اراده هست.
|
|||
10 کاربر به خاطر ارسال این پست از admin تشکر کردهاند: ملیحه, محمد حسین, ماهان, فرید, فاطمه, عاطفه, شکوفه, سعیده, خدیجه, بهزاد |
|
پیامهای داخل این موضوع |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان