دانلود کتاب صوتی و معرفی کتاب

1393 / 7 / 11، 02:04 عصر,
ایده آل زندگی و زندگی ایده آل

مولف: محمدتقی جعفری
ناشر کتاب : موسسه تدوین و نشر آثار علامه جعفری
نوع جلد: شومیز
قطع: رقعی
سال نشر: 1385
شمارگان: 2000
چاپ جاری: 8
تعداد صفحات: 133
وزن(گرم): 190
شابک: 964-6608-10-8
تاریخ ثبت: شنبه 13 مهر 1387
تاریخ ویرایش: شنبه 17 خرداد 1393

خلاصه کتاب ایده آل زندگی و زندگی ایده آل علامه محمد تقی جعفری از سایت http: //mh1342.ir

ایده آل زندگی عبارت است از آبیاری و شکوفا کردن آرمانهای زندگی گذران از چشمه سار حیات تکاملی ، و انسان و جان را در خود یافتن و شخصیت انسانی را در حرکت به سوی ابدیت به ثمر رساندن
عواملی که یک اجتماع را به داشتن ایده آل مجبور می کند
در این قسمت نویسنده اجتماع را به مانند یک شخص در نظر می گیرد و همان خصوصیات انسان را برای آن متصور است.
1- سطح طبیعی اجتماع : تحول عمیق
2- تازه گرایی
3- احساس اشتیاق به کمال : به دست آوردن موقعیت برای بهتر زیستن
4- اصول فطری
5- وجود یک "می خواهم" به معنای عمومی
6- تمایل به داشتن شخصیت ( ظهور در اشکال اندیشه و تصورات و حرکات و جوانی )
7- هماهنگ کردن نقاط مثبت و منفی زندگانی
تا ناظر، خارج از موضوع نظاره و محیط به آن نبوده باشد. نمی تواند توضیح کاملی درباره آن موضوع ادا کند .

تفسیر زندگی بدون توجه به ارتباط سه قلمرو ( انسان – طبیعت – ماورای طبیعت یعنی جهان روح و معنی ) امکان نا پذیر است .
گوتهلد افریم لیسینگ: ( تملک حقیقت نیست که برای پژوهنده شادی می آورد بلکه تلاش برای رسیدن به حقیقت چنین است. اگر بر جای بمانیم و آرام بگیریم زنگ می زنیم پس می پوسیم . ص 77
در زندگی ایده آل حرکت به عنوان جزء اول تعریف اخذ شده است .
ایده آلها
1- ثروت : اگر قانع کننده روح انسانی بود شخص ثروتمند نبایست مزایای دیگر زندگانی را آرزو کند .
2- عشق به زیبایی
3- مقام
4- دانش
5- شهرت
6- محبت ( علمای مسیحیت ) محبت بستگی به یک عامل بیرونی دارد که ممکن است با آن عامل بیرونی کم و زیاد شود . پس می تواند باشد یا نباشد
7- هنر ( بتهون در یکی از نامه هایش می گوید : من در تاتر باید کاملأ برای ارکستر خم شوم تا صدای بازیگران را بشنوم من غالبأ ... و زندگی خود لعنت کرده ام . ص 55
8- آزادی : این هم مطلق نیست چون نیازهای انسانی و غیر انسانی ما را مجبور می کند. پس آزادی خود را هم محدود می کنیم . بیمار می شویم مجبور می شویم دارو بخوریم . در موقع گرسنگی و تشنگی مجبور به تناول غذا هستیم و ... ص 60 و 61
1- همه موارد فوق نسبی هستند :
2- عظمت بی نهایت من انسانی در سیر و سلوک به سوی کمال هیچگونه حد و مرزی نمی شناسد .
3- افراد انسانی از یکنواخت قرار گرفتن من احسان رکود می کنند انسانها همیشه می خواهند جریان تازه ای در روح خود دریابند .
چه اندوهی به خود راه بدهم ؟ زیرا هر روز خدای من برای من جلوه تازه ای دارد .
سه موضوع اساسی حرکت در زندگی ایده آل
با توجه به 1- مبدأ حرکت 2 – جهت یا سمت حرکت (تکامل) 3- مقصد حرکت
مناجات حضرت موسی با خداوند ( به نقل از سید نعمت الله جزایری در کتاب زهر الربیع )
الهی کیف وصل الیک ؟ قال الله قصدک لی وصلک الی
خداوندا چگونه به درگاه ربوبی تو برسم ؟ خداوند فرمود قصد رسیدن به من رسیدن به من است .
هر لحظه از زندگی ایده آل مبدأی و مقصدی جدید است .
مقصد : ماهیت مقصد حرکت زندگی ایده آل ، تصویری درباره مقصود و مبدأ بدون فاصله
به نقل از انیشتین از کتاب ( دنیایی که من می بینم ص 43 )
مذهب یک دانشمند مصلح شکل تحیر شعف آوری از نظام عجیب و دقیق کائنات است . که گاه گاهی پرده از روی اسرار بر می دارد که در مقابل مقایسه با آن تمام تلاشها و تفکرات منظم بشری انعکاسی ضعیف و ناقابل بیش نیست .
تشکر از این کاربر پاسخ
[-] 9 کاربر به خاطر ارسال این پست از فرید تشکر کرده‌اند:
ملیحه, محمد81, محمد حسین, ماهان, فاطمه, سکینه, خدیجه, بهزاد, افشین

پیام‌های داخل این موضوع

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS
Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 5.8