نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه
|
1393 / 6 / 15، 12:18 صبح,
|
|||
|
|||
طرز تهيه ي نان ذرت با پنير
اين غذاي حاوي 2 درصد پروتئين، 0/5 درصد کلسيم است، اين غذا مناسب کودکان بالاي يک سال است. تهيه براي: پانزده وعده ي غذايي کودک نحوه نگه داري: تا سه ماه پس از تهيه در فريزر نگه داري شود. مواد لازم: - 100 گرم ذرت - 150 گرم آرد - کمي بيکينگ پودر - يک عدد تخم مرغ رسمي - 125 ميلي ليتر شير پرچرب - 50 گرم کره ي بدون نمک - 50 گرم پنير چدار رنده شده - کمي فلفل - کمي جعفري ذرت 1- فر را از قبل با حرارت 400 درجه ي فارنهايت و يا 200 درجه سانتي گراد گرم کنيد. 2- ذرت را بپزيد و آن را پوره کنيد. 3- آرد و بيکينگ پودر را در کاسه اي مخلوط کنيد. در ظرف ديگر شير، تخم مرغ، کمي کره ي بدون نمک، پنير، ذرت، کمي فلفل و جعفري را مخلوط کنيد. 4- مخلوط آرد را به مواد ديگر اضافه کنيد تا خمير نان آماده شود. خمير را در قالب ها بريزيد و آنها را در فر به مدت 15 دقيقه بپزيد. 5- پس از سرد شدن، نان ذرت را در فريزر بگذاريد. قبل از مصرف بگذاريد يخ غذا وابرود و سپس نان را در فر به مدت 10 دقيقه گرم کنيد. |
|||
12 کاربر به خاطر ارسال این پست از ملیحه تشکر کردهاند: هوری, مرضیه, محمد81, محمد حسین, محسن سروش, فرید, فاطمه, عبدالحسین, صدف, سوزان, سعیده, خدیجه |
|
پیامهای داخل این موضوع |
نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 3 / 26، 11:16 عصر
پاسخ: هنر آشپزی - توسط مرضیه - 1393 / 3 / 30، 07:42 عصر
پاسخ: هنر آشپزی - توسط مرضیه - 1393 / 3 / 30، 07:43 عصر
پاسخ: هنر آشپزی - توسط مرضیه - 1393 / 4 / 15، 05:21 عصر
پاسخ: هنر آشپزی - توسط مرضیه - 1393 / 4 / 15، 05:23 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 4 / 18، 07:53 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 5 / 1، 07:37 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط سعیده - 1393 / 5 / 12، 01:09 صبح
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 6 / 10، 09:51 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 6 / 10، 10:03 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 6 / 10، 10:14 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 6 / 10، 10:20 عصر
RE: هنر آشپزی وتغذیه - توسط ملیحه - 1393 / 6 / 15، 12:18 صبح
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 6 / 26، 05:01 عصر
RE: هنر آشپزی وتغذیه - توسط عبدالحسین - 1393 / 7 / 17، 08:33 عصر
پاسخ: هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 8 / 3، 05:10 عصر
RE: هنر آشپزی وتغذیه - توسط ملیحه - 1393 / 8 / 18، 02:20 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط ملیحه - 1393 / 9 / 10، 01:54 عصر
پاسخ: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط روحان - 1393 / 9 / 10، 06:51 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط ملیحه - 1393 / 9 / 16، 11:12 عصر
پتاژ کدو حلوایی، ساده و با کلاس! - توسط صدف - 1393 / 10 / 28، 10:50 صبح
پاسخ: بهترین روش انجماد مواد غذایی - توسط صدف - 1393 / 11 / 3، 07:08 عصر
پاسخ: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط مرضیه - 1393 / 11 / 4، 05:35 عصر
پاسخ: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط صدف - 1393 / 11 / 6، 01:30 عصر
پاسخ: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط سعیده - 1393 / 11 / 15، 01:36 صبح
اثر شگفت انگيز معجون ليمو وزنجبيل را احساس کنيد - توسط صدف - 1393 / 11 / 26، 12:43 عصر
پاسخ: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط سوزان - 1393 / 12 / 15، 06:43 عصر
پاسخ: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط سعیده - 1393 / 12 / 20، 12:30 عصر
سکنجبین خانگی بسازید - توسط صدف - 1394 / 1 / 10، 11:54 صبح
پاسخ: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط سعیده - 1394 / 1 / 18، 09:48 صبح
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط سعیده - 1394 / 5 / 24، 01:03 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط سعیده - 1394 / 5 / 31، 12:37 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط سعیده - 1394 / 6 / 3، 08:28 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط صدف - 1394 / 8 / 21، 11:06 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط صدف - 1394 / 11 / 1، 11:32 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط صدف - 1394 / 12 / 16، 02:32 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط صدف - 1395 / 2 / 22، 12:00 عصر
RE: نکات خانه داری و هنر آشپزی وتغذیه - توسط صدف - 1395 / 5 / 3، 11:00 صبح
[برش] ஜگــپ و گـفـت روزانـهஜ - توسط عبدالحسین - 1393 / 7 / 10، 01:40 صبح
[برش] ஜگــپ و گـفـت روزانـهஜ - توسط عبدالحسین - 1393 / 7 / 15، 02:07 صبح
نسخه ای برای درمان سنگ کلیه - توسط خدیجه - 1393 / 8 / 21، 12:48 عصر
[برش] ஜگــپ و گـفـت روزانـهஜ - توسط مینا - 1393 / 9 / 14، 08:55 عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان