1393 / 6 / 7، 05:56 عصر
نحوه ساخت اکانت یاهو با استفاده از جیمیل (عبور از تحریم)
دوستان در جریان هستید که سایت یاهو چند ماهی هست که کشور عزیزمان ایران را تحریم کرده و ما به راحتی نمی تونیم اکانت یاهو بسازیم
البته همه می دونن برای ایرانی بن بست وجود نداره!
چندین راه برای ساخت اکانت یاهو وجود داره من یکی از آسون ترین راه ها را بهتون نشون میدم....
برای ساخت اکانت یاهو مراحل زیر را طی کنید:
1. ابتدا در گوگل اکانتی به ثبت برسانید.
2. سپس وارد سایت یاهو شده و روی sign in کلیک کنید
3. آنگاه در صفحه مشاهده شده روی گزینه sign in with facebook or google کلیک کنید. البته توجه داشته باشین که باید روی کلمه google کلیک کنید
4. در کادر مشاهده شده آدرس جیمیل و رمز آن را وارد نمایید و روی دکمه sign in کلیک کنید.
5. در این مرحله کادری گشوده می شود گزینه accept را کلیک کنید.
6. در کادر گشوده شده بر روی create account کلیک کنید.
7. حال صفحه sign up یاهو را مشاهده می نمایید، اطلاعات موردنظر را وارد و اکانت خود را به ثبت برسانید.
توجه توجه:
1) پسورد باید بین 8 تا 32 کاراکتر باشد
2) کاراکتر های پسورد باید شامل حروف کوچک عدد حروف بزرگ باشد
3) یوزری برای خود انتخاب کنید که احتمال اینکه این یوزر قبلا ساخته شده باشد خیلی کم باشه بهتر این هست که از این فرمول استفاده کنید
اسم . فامیل
4) در کادر های frist name و last name اسمی تایپ کنید که در یوزر و پسورد شما وجود نداشته باشد
اگه سوالی داشتین من در خدمتم
موفق و پیروز باشید
دوستان در جریان هستید که سایت یاهو چند ماهی هست که کشور عزیزمان ایران را تحریم کرده و ما به راحتی نمی تونیم اکانت یاهو بسازیم
البته همه می دونن برای ایرانی بن بست وجود نداره!
چندین راه برای ساخت اکانت یاهو وجود داره من یکی از آسون ترین راه ها را بهتون نشون میدم....
برای ساخت اکانت یاهو مراحل زیر را طی کنید:
1. ابتدا در گوگل اکانتی به ثبت برسانید.
2. سپس وارد سایت یاهو شده و روی sign in کلیک کنید
3. آنگاه در صفحه مشاهده شده روی گزینه sign in with facebook or google کلیک کنید. البته توجه داشته باشین که باید روی کلمه google کلیک کنید
4. در کادر مشاهده شده آدرس جیمیل و رمز آن را وارد نمایید و روی دکمه sign in کلیک کنید.
5. در این مرحله کادری گشوده می شود گزینه accept را کلیک کنید.
6. در کادر گشوده شده بر روی create account کلیک کنید.
7. حال صفحه sign up یاهو را مشاهده می نمایید، اطلاعات موردنظر را وارد و اکانت خود را به ثبت برسانید.
توجه توجه:
1) پسورد باید بین 8 تا 32 کاراکتر باشد
2) کاراکتر های پسورد باید شامل حروف کوچک عدد حروف بزرگ باشد
3) یوزری برای خود انتخاب کنید که احتمال اینکه این یوزر قبلا ساخته شده باشد خیلی کم باشه بهتر این هست که از این فرمول استفاده کنید
اسم . فامیل
4) در کادر های frist name و last name اسمی تایپ کنید که در یوزر و پسورد شما وجود نداشته باشد
اگه سوالی داشتین من در خدمتم
موفق و پیروز باشید