1394 / 8 / 7، 11:30 عصر
1- بادام زمینی موجب گشاد شدن رگ های بدن و تسهیل جریان خون می شود و از لخته شدن خون و سكته مغزی جلوگیری می كند.
2- یك رژیم دارای بادام زمینی، به خاطر افزایش منیزیم، فولات، فیبر، مس و ویتامین E ، خطر بیماری قلبی را كم می كند. مصرف 28 گرم بادام زمینی در روز، موجب كاهش بیماری قلبی می گردد. برای جلوگیری از بیماری قلبی، حداقل 1 مشت بادام زمینی و دیگر آجیل ها یا 2 قاشق غذاخوری كره بادام زمینی را 4 بار در هفته میل كنید...
3- اگر 28 گرم بادام زمینی، آجیل و یا كره بادام زمینی در هفته میل كنید، 25درصد خطر پیشرفت سنگ كیسه صفرا را كم كرده اید.
4- به خاطر دارا بودن چربی و كالری زیاد، به افراد چاق توصیه می شود كه به میزان كم از آن بخورند. بیشتر از 1 مشت بادام زمینی موجب افزایش وزن می گردد.
5- بادام زمینی را 2 بار یا بیشتر در هفته مصرف كنید. ثابت شده است زنانی كه از این امر پیروی می كنند، تا 85 درصد سرطان روده بزرگ را از خود دور كرده اند و به همین ترتیب مردان تا 27 درصد این سرطان را كاهش داده اند
6- میوه نارس آن، ترشح شیر را زیاد می كند.
7- روغن بادام زمینی، ملین و رفع كننده یبوست می باشد.
8- بادام زمینی از نظر خواص، شبیه روغن زیتون می باشد.
مضرات بادام زمینی:
بسیاری از افراد به بادام زمینی حساسیت دارند. معمولا آلرژی افراد به بادام زمینی، در دوران كودكی ظاهر می شود.اولین نشانه های آلرژی به بادام زمینی به صورت آبریزش بینی یا خارش پوست در قسمت هایی از بدن می باشد. نشانه های بعدی شامل: تهوع، استفراغ، اسهال، ناراحتی شكمی، سوزش زبان، سختی تنفس ، گلودرد یا درد در دیگر نواحی بدن، افت ناگهانی فشار خون، سرگیجه و در نهایت بیهوشی و مرگ است.