1393 / 3 / 15، 04:24 عصر
در طب سنتي، اعتقاد بر اين است که گوشت اردک، گرمترين گوشت بين گوشت طيور اهلي است. ارزش تغذيهاي آن بالاست. به گزارش"انجمن آرپی، لبر و اشتارگارت در ایران" به نقل از سلامت نیوز، گوشت اردک بسيار ديرهضم است و خاصيت نفاخي دارد. بال اردک براي افراد لاغر خاصيت چاقکنندگي دارد. مصرف اين نوع گوشت، تقويت کليهها و افزايش قواي جنسي را به دنبال دارد. اگر سيستم گوارشي بدن قدرت هضم بالا و خوبي داشته باشد، اين گوشت جزو بهترينها براي تقويت قواي جنسي است. جگر، بال و بازوهاي اردک، خون?ساز هستند و باعث کاهش تنگينفس و تپشقلب ميشود. خوردن پيه اردک براي تقويت کليهها، درمان سرفه، خشکي سينه، سوزش معده و خشونت صدا بسيار مفيد است. مصرف تخم اين پرنده هم براي رفع لاغري و تنگي سينه يا براي افرادي که به هر دليلي دچار خونريزي هستند، توصيه ميشود. بد نيست که تخم اردک را با پيه خود آن سرخ و مصرف کنيد چون فايده بيشتري خواهد داشت.
سرکه، زنجبيل، سکنجبين، کرفس، گشنيز، دارچين و آويشن جزو مصلحهاي گوشت اردک محسوب ميشوند. پر کردن شکم اردک با ادويهها و سبزيهايي که نام برديم و پختن آن با روغن زيتون، بسيار خوب است و عوارض ناشي از مصرف آن را به حداقل ممکن ميرساند. گوشت اردک بايد قبل از خوردن کامل پخته شود. براي رفع بوي زهم اردک هم بايد گوشت اردک را 3 بار با آب جوشاند و آب آن را دور ريخت و سپس پياز، سبزي و ادويههاي مختلف را به آن اضافه کرد.
سرکه، زنجبيل، سکنجبين، کرفس، گشنيز، دارچين و آويشن جزو مصلحهاي گوشت اردک محسوب ميشوند. پر کردن شکم اردک با ادويهها و سبزيهايي که نام برديم و پختن آن با روغن زيتون، بسيار خوب است و عوارض ناشي از مصرف آن را به حداقل ممکن ميرساند. گوشت اردک بايد قبل از خوردن کامل پخته شود. براي رفع بوي زهم اردک هم بايد گوشت اردک را 3 بار با آب جوشاند و آب آن را دور ريخت و سپس پياز، سبزي و ادويههاي مختلف را به آن اضافه کرد.