معرفی آثار وبقاع وجاهای دیدنی کشور

1393 / 7 / 2، 08:13 عصر,
آبجی فاطمه ودوستان عزیز
دردین ماکم نیستن اشخاصی که به درجاتی رسیده اند که دارای کرامات فراوانی هستن و اموراتی ازاوناسرمیزنه که درحدمعجزه است وچه رسد به این امامزادگان واجب التعظیم که وصل به ائمه اطهارعلیهم السلام هستند

بنده خودم بارهاخصوصا"درروز28صفرسالروز رحلت جانسوزپیامبرگرامی اسلام ،درهمین امامزاده شاهدبوده ام که چگونه افراد ازهرقشری جلوی درب امامزاده درازکشیده وباذکرصلوات مردم غلتیده وازچندین پله پائین رفته وهمان مسیر رابرمیگردندو درنهایت بدون این که کسی دخیل باشه ازدرب حرم واردمیشوند(به صورت غلتان )

وخودنیز امتحان کرده ام وهیچ درددی دربدنم اخساس نکردم وحالت خلسه وبیهوشی به آدم دست میده (والبته حاجتم را هم گرفتم )وشمااگر همین کار رادرروی پله های منزل یا حیاط منزلتان انجام دهید مطمئنا"صدمه میبینید ولو اینکه این راهم شاهدبوده ام وبرگشت باحالت غلت از پله ها بدون اختیار وحتی بااختیار محاله

البته قبولش خیلی سخته ولی من هم نمیدونم چه نیرویی این کار رومیکنه وهدف اصلی چیه؟وکسی جواب قانع کننده ای نداره وفقط بگم که عجیب ولی واقعیه

دردنیا خیلی چیزا واتفاقات هست که توجیه علمی ندارن ولی وجود دارن

شنیدن کی بود مانند دیدن
انشالله یه روز خودتون ازنزدیک شاهد این موضوع باشین
علی یارتون
تشکر از این کاربر پاسخ
[-] 6 کاربر به خاطر ارسال این پست از محمد حسین تشکر کرده‌اند:
ملیحه, مصطفی, فرید, فاطمه, عاطفه, خدیجه

1393 / 8 / 5، 12:58 صبح,
[تصویر:  customLogo.gif?revision=9]

پهنه کلا واقع در روستای پهنه کلا ساری

اين حسين کيست که عالم همه ديوانه اوست

او چه شمعی است جانها همه پروانه اوست

پیرمردهای منطقه مي گويند ما از بزرگان و پدرانمان شنيده ايم که از زمانهای گذشته اين مکان مبارک بوده و روستائيان روستاهای ديگر, جهت زيارت و استشفاء به اين مکان مشرف می شدند, توجه معصومين: به اين مکان مسلم است

يکی از قضايای مشهور و متواتر تکيه از اين قرار است که غروب يکي از روزهای سال 69 سيدی داخل تکيه شد و يک سکه را انداخته و به بچه فلجی فرمود: اين سکه را بگير و در صندوق بينداز. پدرش گفت: نمی تواند فلج است اما آقا فرمود من می گويم, بچه سکه را گرفت و به صندوق انداخت, در همين اثناء خانمی که مريض بود از آن طرف پرده فهميد, آمد و از پشت سر پيراهن آقا را گرفت, حضرت بدون اينکه به وی نگاه کند فرمود: برو خوب شدی, آقا ناگهان ناپديد شد

همچنين شفاگرفتن برخی از بيماران توجه آن ستارگان آسمان ولايت را دليلند

عده ای گفته اند امام حسن مجتبی (عليه السلام) همراه سربازان اسلام در اينجا نماز خواند, ولی عده ای می گويند اصلاً امام حسن (عليه السلام) به مازندران نيامده است. حقيقت امر برما پوشيده است, اما پيرامون سفر احتمالی حضرت به مازندران آقای اردشير برزگر در تاريخ طبرستان از مورخانی مثل: طبری بلازدی ـ ابن اثير ـ ابن خلدون نقل می کند که امام حسن (عليه السلام) و امام حسين (عليه السلام) از طرف گرگان شهر طميسه (يکی از شهرهای قديم مازندران) آمدند و برگشتند و باز ابن اسفنديار نقل می کند که امام حسن (عليه السلام) به مازندران آمد اما نه آن تاريخی که ديگران ذکر کرده اند بلکه در زمان

عمر (در حالی که موخان ديگر گفته اند که در 30 هجری حسنين (عليهماالسلام) به طميسه آمده بودند), که نظر ابن اسفنديار را اولياء آملی رد می کند

همچنين گفته شد که سه تن از امام زاده های بزرگوار در اينجا مدفونندکه جايشان پيدا نيست. اين قول با توجه به اينکه قسمتی از حيـاط تکيه قبرستان است و

همجوار اين مکان امام زاده های بزرگواری مثل سيد زکريا (عليه السلام), امام زاده سيد محمد (عليه السلام), و امام زاده سيد قاسم (عليه السلام) و وجود سادات زياد در محل بعيد نيست که درست باشد

حال به تعدادی از شفايافتگان که توسط اين آستانه مبارکه تکيه پهنه کلا شفا يافته اند اشاره می کنيم باشد که مورد رضايت خداوند متعال را فراهم آورده باشيم

--------------------------------------------------------------------------------

بنام خداوند بخشندة مهربان

اينجانب علی همّت مختاری سنگدهی ساکن سواد کوه شهرستان پل سفيد بخش دودانگه روستای سنگده فرزندم بنام سيد زهرا مختاری متولد 1369 مدّت 5 سال به بيماری تشنج مغزی مبتلا گشته است جهت معالجه و درمان به دکترهای زيادی در استان مازندران مراجعه کرديم ولی نتيجه ای نگرفتيم از همه جا نااميد شديم بابت درمان پول زيادی خرج کرديم چون از دور و نزديک معجزات آستانه مبارکه تکيه پهنه کلا را شنيده بودم دست توسّل به خدا و ائمه اطهار عليهم السلام دراز نموديم دست فرزندم را گرفتم و به آستانه شامل حال دخترم شد دوای دردم را لطف نمودند و شفا گرفتند که حالش کاملا خوب می باشد و هيچگونه ناراحتی ندارد اميدواريم که خداوند به همه بيماران و بيماران تکيه پهنه کلا شفا بدهد

انشاءا...

بيمه آستانه مبارکه تکيه پهنه کلا

سيد زهرا مختاری سنگدهی

--------------------------------------------------------------------------------

بسمه تعالی

اينجانب انسيه تقوی فرزند فضل اله 55 ساله از تازه آباد کلا يکسال پيش مبتلا به کوری چشم شدم و طی اين مدّت به پزشکانی از شهر های مازندران و بعد تهران مراجعه کردم و آخرين جوابی که پزشکان تهران دادند اين بود که اگر عمل جراحی هم شود فايده ای ندارد چون شنيده بوديم که آستانه مبارکه تکيه پهنه کلا چه کرامت و تقدسی دارد به اين مکان متبرک مراجعه نموده مورد لطف صاحب آستانه قرار گرفتم و بينائی خود را باز يافتم. آن کسانيکه نسبت به اهل بيت عليهم السلام و اين مکان مقدس بی اعتنا هستند بياييند و کرامات آنرا ببينند. خداوند انشاءالله همه بيماران مخصوصاً تکيه پهنه کلا راشفا عنايت بفرمايد.

شفا گرفته آستانه مبارکه تکيه پهنه کلا

خواهر انسيه تقوی

بسمه تعالي

اينجانب روبابه کريمی فرزند محمد ساکن شهرستان بابل روستای بالامرزناک مدت يکسال به بيماری غدّه مری مبتلا شدم به دکترهای زيادی در شهرستان بابل مراجعه کردم, پس از اندسکوپی و دادن سيزده بار برق نتيجه ای نگرفتيم بابت درمان, پول زيادی خرج کرديم چون از دور و نزديک معجزات آستانه مبارکه تکيه پهنه کلا را شنيديم و چون از همه جا نااميد شده بوديم باتفاق فرزندم به آستانه مبارکه مراجعه و مدّت يازده شب در آستانه مانديم که شب يازدهم صاحب آستانه مبارکه تکيه پهنه کلا که همزمان با شب جمعه بود مورخه 20/12/78 لطف صاحب آستانه شامل حال اينجانب گرديد که دوای دردم را لطف فرمودند در حال حاضر حالم کاملا خوب می باشد و هيچگونه ناراحتی ندارم. اميدوارم که خداوند بحقّ امام حسين عليه السلام درد همه دردمندان بويژه دردمندان آستانه مبارکه تکيه پهنه کلا را شفا عنايت بفرمايد. انشاءا...

بيمه آستانه مبارکه تکيه پهنه کلا

خواهر همگی ـ روبابه کريمی

بسمه تعالی

يا حسين مظلوم

اينجانب فاطمه غلاميان فرزند خليل ساکن شهرستان قائم شهر روستای جوبادة ارطه مدت شش ماه به بيماری کليوی و وزم شکم مبتلاء شدم به دکترهای شهرستان قائم شهر مراجعه کردم و نتيجه نگرفتم و مدت 37 روز در بيمارستان رازی ـ و وليعصر عليه السلام قائم شهر بستری شدم و حالم روز به روز بدتر می شد و از آنجا هم به بيمارستان طبّی تهران مراجعه کردم مدت 43 روز بستری شدم و حالم خوب نشد و هيچگونه نتيجه ای نگرفتم و بعد از 43 روز در تهران رو تخت بيمارستان خواب نما شدم که بيايم تکيه پهنه کلا دردم دواء می شود مورخ 10/4/77 آمدم به اين مکان مقدس و امام حسين دردم را دوا نموده الحمدا... هيچگونه ناراحتی ندارم و حالم کاملا خوب می باشد اميدوارم که همة مريضان اسلام شفاء بگيرند
أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
تشکر از این کاربر پاسخ
[-] 5 کاربر به خاطر ارسال این پست از ملیحه تشکر کرده‌اند:
مصطفی, محمد81, محمد حسین, فرید, سکینه

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان

صفحه‌ی تماس | پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS
Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 5.8