1395 / 9 / 25، 08:58 عصر
به گزارش"انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران" بیماری های سینوسی یا همان سینوزیت اغلب با یک سرماخوردگی معمولی شروع شود و می تواند شما را با یک بینی پر شده و گرفته، احساس تورم در اطراف چشم ها و درد در سر و صورت رها کند.
مشکلات سینوسی همچنین ممکن است در نتیجه ی آلرژی ها و عفونت های قارچی و باکتریایی نیز ایجاد شود.درمات سینوزیت با کمپرس زنجبیل
علاوه بر نوشیدن، با کمپرس این چای بر روی صورتتان نیز می توانید درد و فشار سینوزیت را کم کنید.
گام نخست
چای زنجبیل را مانند فوق دم نمایید. اجازه دهید تا کمی خنک شود اما هنوز داغی آن احساس شود اما نه آن قدر داغ که وقتی انگشتتان را درون آن می کنید بسوزید.
گام دوم
یک حوله ی کوچک دست خشک کنی را درون چای داغ کرده و بیرون می آوریم و کمی فشار می دهیم تا مازاد آن ریخته شود.
گام سوم
به پشت دراز بکشید و چشمانتان را ببندید. حوله آغشته به چای زنجبیل را روی صورتتان قرار دهید و در بخار حاصله از آن نفس بکشید. این کار را ۴ تا ۵ بار یا تا جایی که چای سرد شود، می توانید ادامه دهید.
درمان سینوزیت با چای زنجبیل
نوشیدن یک فنجان چای زنجبیل گرم می تواند به کاهش فشار و درد ناشی از مشکلات سینوسی کمک کند؛ چرا که زنجبیل دارای ترکیبات ضد التهابی فوق العاده ای است و این ترکیبات به رفع گرفتگی بینی هم که از مشکلات عمده در بیماران سینوزیتی است، کمک می کند. مواد لازم برای تهیه چای زنجبیل از این قرار است:
زنجبیل تازه رنده شده
قاشق و حوله دست
پارچه ی توری یا چای صاف کُن
آب جوش
پیمانه اندازه گیری
لیوان
عسل
لیموی تازه
چای زنجبیل
گام نخست
مقداری زنجبیل رنده شده را در یک پیمانه اندازه گیری بریزید. استفاده از مقدار کمی زنجبیل، چای ملایمی را حاصل می کند، در صورتی که اگر از زنجبیل بیشتری استفاده کنید یک فنجان چای تند خواهید داشت.
گام دوم
آب جوش را بر روی زنجبیل بریزید تا حجم مطلوب چای مورد نظرتان حاصل شود. اجازه دهید تا چایتان به مدت ۱۰ دقیقه بماند تا دم بکشد.
گام سوم
یک پارچه ی توری یا چای صاف کن را بر روی لبه ی خارجی لیوانی قرار دهید و آن را خوب نگه دارید. به آرامی محتوای چای زنجبیل را در آن بریزید و سپس چای صاف کن را بردارید.
گام چهارم
برای خوشمزه تر شدن و طعم دار شدنش هم می توانید کمی لیمو و عسل به آن اضافه نمایید.
نکاتی درباره درمان سینوزیت با چای زنجبیل
زنجبیل دارای طعمی تند و تیز است که با اضافه کردن شیرین کننده ها، ملایم می شود. اگر چایتان خیلی غلیظ و پرمایه بود دفعه ی بعد آب بیشتری به آن اضافه کنید.می توانید از شکر هم برای شیرین کردن این چای استفاده نمایید اما استفاده از عسل می تواند به تسکین گلودرد که اغلب با سرماخوردگی و سینوزیت همراه می شود، کمک کند.
این روزها در بازار میوه و تره بار زنجبیل تازه وجود دارد که می توانید آن را تهیه نمایید. در این چای، استفاده از زنجبیل تازه بهتر از زنجبیل خشک شده می باشد.در صورت مصرف داروهایی مانند وارفارین و آسپرین دقت نمایید که این چای ممکن است اثر این داروها را افزایش دهد. در صورت مصرف این داروها و یا داروهای دیگر ابتدا با پزشک معالجتان مشورت نمایید تا مشکلی ایجاد نشود./