انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 18، 11:24 عصر
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › اخبار و اطلاعات پزشکی و چشم پزشکی › اخبار چشم پزشکی v
« قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 ... 23 بعدی »

شيوع بيماری وابسته به سن شبكيه بالای 60 سال

حالت‌های نمایش موضوع
شيوع بيماری وابسته به سن شبكيه بالای 60 سال
سعیده آفلاین
مدیر ارشد
**********
ارسال‌ها: 1,135
تشکر اهداء کرده: 941
تشکر دریافتی: 2,394 بار در 520 پست
موضوع‌ها: 992
تاریخ عضویت: 1393 / 2 / 22
اعتبار: 17
#1
1393 / 9 / 4، 12:56 عصر
به گزارش"انجمن آرپی، لبر و اشتارگات در ایران" به نقل از انجمن چشم پزشکی ایران" مسعود ناصری‌پور ضمن اظهار مطلب فوق به شیوع زیاد نزدیک‌بینی در ایران اشاره کرد وگفت: برخلاف گذشته که انجام کارهای نزدیک چشم را در نزدیک‌بینی بی‌تأثیر می‌دانستند، نزدیک‌بینی می‌تواند به علت انجام کارهای نزدیک چشم ایجاد شود. وی اظهار داشت: طبق مطالعات جدید انجام کارهای نزدیک چشم در دوران رشد و نوجوانی عامل بروز نزدیک‌بینی در افراد است و یکی از عوامل اصلی بروز آن استفاده زیاد نوجوانان از بازی‌های کامپیوتری و لوازم الکترونیکی می باشد. ناصری پور افزود: نزدیک بینی در بین ایرانیان 20 تا 40 درصد است در حالیکه این آمار درکشور سنگاپور از ایران بیشتر است.
وی ادامه داد:تاثیر آلودگی هوا بر بیماری‌های چشمی اثبات شده است ودیابت می‌تواند شیوع آب مروارید، انسدادهای عروقی و خونریزی پرده شبکیه را افزایش داده و حتی موجب نابینایی شود. وی سوزش چشم، قرمزی و اشک‌ ریختن را از عوارض آلودگی هوا عنوان کرد. همچنین دكتر مسعود سهیلیان دبیر علمی بیست و چهارمین كنگره سالانه چشم پزشكی ایران گفت: یكی از شایعترین بیماری های شبكیه، بیماری وابسته به سن شبكیه است كه در سنین بالای 60 سال دیده می شود و معمولا ژنتیكی است. وی افزود: این بیماری سبب كاهش میزان دید و در صورت عدم درمان به موقع سبب از بین رفتن بینایی می شود.
دكتر سهیلیان با بیان اینكه این بیماری دو نوع خشك و تر دارد، ادامه داد: برای نوع خشك این بیماری درمان مشخص و موثری هنوز شناخته نشده است؛ طی این بیماری سلول های لکه زرد شبکیه از بین می روند و لکه زرد به تدریج از فعالیت معمول خارج می شود بینایی بیمار کاهش می یابد.
وی افزود: در نوع تر این بیماری رگ های چشم نمایان و خونریزی ایجاد می شود و دید بیمار تا حد زیادی كاهش می یابد. فوق تخصص جراحی شبكیه اظهار داشت: طی 10 سال گذشته تحولات زیادی در زمینه دارویی برای درمان این بیماری صورت گرفته است كه با استفاده از آنها چشم پزشكان توانسته اند دید بیمار را بهبود بخشند و پیشرفت بیماری آنها را به تعویق اندازند. سهیلیان گفت: مبتلایان به این بیماری تحت معاینات دوره ای قرار گیرند تا با مصرف داروهایی مانند داروهای آنتی اكسیدان مانع از رسیدن بیماری به مرحله تر شوند زیرا زمانی كه بیماری به مرحله تر برسد، درمان آن مشكل تر می شود و بیمار نیازمند تزریق دارو در داخل چشم می شود.
دبیر علمی بیست و چهارمین كنگره سالانه چشم پزشكی ایران از عوارض دیابت بر بینایی به عنوان یکی دیگر از بیماری های شایع شبكیه در كشور نام برد و گفت: در برخی شهرهای ایران تا حدود30درصد مردم مبتلا به دیابت هستند؛ در صورتی كه دیابت بیش از پنج سال طول بكشد، خطر تاثیر آن بر روی چشم ها بیشتر می شود. سهیلیان افزود: اگر دیابت ادامه یابد و به خوبی درمان و كنترل نشود، پس از 5 سال قطعا بر روی سلامت چشم ها اثر می گذارد و تاثیر آن شامل ایجاد تورم در چشم ها، پیدایش عروق جدید، خونریزی و در نهایت جدا شدن شبكیه و از بین رفتن دید چشم ها می شود. وی ادامه داد: برای افرادی كه به عوارض چشمی ناشی از دیابت مبتلا شده اند، درمان های مختلفی شامل لیزر درمانی یا جراحی درنظرگرفته می شود. دبیر علمی بیست و چهارمین كنگره چشم پزشكی ایران از بیماری عروقی شبكیه به عنوان دیگر بیماری شایع شبكیه نام برد و گفت: افرادی كه فشار یا چربی خون بالا دارند، در اثر این بیماری ممكن است رگ های چشم آنها دچار انسداد شود و عوارض زیادی را ایجاد كند.
سهیلیان افزود: تا چند سال گذشته این بیماری درمان خاصی نداشت اما درحال حاضر با روش تزریق دارو در داخل چشم می توان آن را درمان كرد. وی ادامه داد: اما داروهایی كه برای تزریق در داخل چشم مصرف می شود، قیمت بسیار بالایی دارند. این داروها در داخل كشور تولید نمی شود و به صورت تك نسخه ای برای بیمارانی كه مایل باشند، وارد كشور می شود. سهیلیان گفت: این داروها به دلیل قیمت بسیار بالا و عدم پوشش بیمه ای برای عموم مردم تقریبا غیرقابل خرید است. وی ادامه داد: درحال حاضر از داروهای ارزان قیمت موجود در بازار برای درمان بیماران در كشور استفاده می شود؛ این داروها نیز تاثیر مناسبی بر درمان بیماری دارند اما اگر بتوان داروهای جدید را در داخل تولید و یا داروهای خارجی را با قیمت مناسب تری در اختیار بیماران قرار داد، می توان درمان بهتری به بیماران ارایه كرد. بیست و چهارمین كنگره سالانه چشم پزشكی ایران از 10 تا 13 آذرماه سال جاری با حضور جمعی از متخصصان حوزه چشم پزشكی داخل و خارج از كشور در مركز همایش های بین المللی رازی واقع در دانشگاه علوم پزشكی ایران برگزار می شود
ارسال‌ها
پاسخ

« قدیمی‌تر | جدیدتر »


  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی