انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 19، 02:44 صبح
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › اخبار و اطلاعات پزشکی و چشم پزشکی › اخبار چشم پزشکی v
« قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 بعدی »

ایجاد پایگاه تحقیقات جمعیتی بیماری های چشم توسط مرکز تحقیقات چشم فارابی در کردستان

حالت‌های نمایش موضوع
ایجاد پایگاه تحقیقات جمعیتی بیماری های چشم توسط مرکز تحقیقات چشم فارابی در کردستان
سعیده آفلاین
مدیر ارشد
**********
ارسال‌ها: 1,135
تشکر اهداء کرده: 941
تشکر دریافتی: 2,394 بار در 520 پست
موضوع‌ها: 992
تاریخ عضویت: 1393 / 2 / 22
اعتبار: 17
#1
1393 / 5 / 16، 11:56 صبح
روابط عمومی بیمارستان فارابی، با همکاری مرکز تحقیقات چشم بیمارستان فارابی طرح ارزيابي سريع نابينايي های قابل پيشگيري ((RAAB در سطح دانشگاه علوم پزشکی کردستان اجرا می شود. به گزارش"انجمن آرپی، لبر و اشتارگات در ایران" به نقل از روابط عمومی بیمارستان فارابی، دکتر علی صادقی طاری رئیس شبکه سراسری تحقیقات چشم و رئیس مرکز تحقیقات چشم بیمارستان فارابی با اعلام این خبر افزود: جلسه برنامه ريزي و هماهنگي اجراي طرح ارزيابي سريع نابينايي های قابل پيشگيري( RAAB) روز 12 تیرماه 1393در دانشگاه علوم پزشکی کردستان تشکیل شد.
در این جلسه دکتر قدیمی رئیس دانشگاه، دکتر بیدارپور معاون بهداشتي، دکتراسلامی پور مدیر گروه چشم و تنی چند از مسئولین دانشگاه علوم پزشکی کردستان، دکتر علی صادقی طاری رئیس مرکز تحقیقات چشم بیمارستان فارابی و رئیس شبکه سراسری تحقیقات چشم، دکتر لاشئی معاون پژوهشی بیمارستان فارابی، دکترهرمز شمس استاد گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران و صاحب کرسی پژوهشی شمس، دکتر سید فرزاد محمدی مدير برنامه ملي پيشگيري از نابينائي و سلامت چشم وزارت بهداشت و عضو هیئت علمی پژوهشی بیمارستان فارابی و کارشناسان مرکز تحقیقات چشم بیمارستان فارابی حضور داشتند و در طی آن در ابتدا موضوعات Vision 2020 و RAAB مطرح و پروژه هاي جاري در سلامت چشم به بحث گذاشته شد و الگوهاي موفق دنيا معرفي گردید.
دکتر صادقی در مورد نتایج این نشست اظهار داشت: بر اساس مذاکرات صورت گرفته، شركت كنندگان بر حمايت و اراده همه جانبه خود جهت مشاركت و همكاري در زمينه اجراي پروژه RAAB ، امكان سنجي راه اندازي ايستگاه سلامت عمومي در چشم پزشكي استان كردستان و تدوين برنامه كلان و ارزيابي وضعيت جهت مداخلات سلامت چشم در استان يا شهرستانهاي تابعه تاکید کردند. رئیس مرکز تحقیقات چشم بیمارستان فارابی تصریح کرد؛ با اجرای این طرح در دانشگاه علوم پزشکی کردستان یک همکاری چند جانبه بین مرکز تحقیقات چشم و معاونت پژوهشی بیمارستان فارابی( به عنوان بخشی از بدنه مرکز تحقیقات)، اداره پيشگيري از نابينائي و سلامت چشم وزارت بهداشت، کرسی پژوهشی شمس و دانشگاه علوم پزشکی کردستان شکل خواهد گرفت که شروع آن با اجرای پروژه RAAB خواهد بود ولی هدف ما ادامه و گسترش این همکاری برای اجرای پروژه های تحقیقاتی و طرح های اپیدمیولوژیک در زمینه سلامت چشم است.
دکتر صادقی درمورد پروژه RAAB توضیح داد: این طرح یکی از پروژه های سازمان جهانی بهداشت است که قرار است در سال 1393 در 4 منطقه از کشور اجرا گردد. مرکز تحقیقات چشم پزشکی بیمارستان فارابی بعنوان یکی از مجریان طرح انتخاب و منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی به عنوان عرصه اجرای طرح انتخاب شده است. وی افزود: در طی این طرح دوره های آموزشی برای پزشکان، چشم پزشکان و اپتومتریست های دانشگاه کردستان پیش بینی شده است، چشم پزشکان بیمارستان فارابی در معاینات میدانی و بیماریابی مشارکت خواهند داشت و در صورتیکه ظرفیت درمان بیماران درکردستان وجود نداشته باشد، ادامه درمان در فارابی انجام می شود. دکتر صادقی استقبال مسئولین دانشگاه علوم پزشکی کردستان از این جلسه را بسیار خوب توصیف کرد و اظهار امیدواری نمود: ادامه این همکاری نتایج خوبی را برای مردم این منطقه و دانشگاه علوم پزشکی کردستان بدنبال داشته باشد. به گفته دکتر صادقی این طرح در نیمه دوم سال 93 انجام و نتایج آن اوایل سال 94 منتشر خواهد شد.
معاون پژوهشی بیمارستان فارابی این همکاری را یک تفاهم دوطرفه و یک ارتباط برد- برد دانست و گفت: از طریق این همکاری هم دانشگاه یک عرصه تحقیقاتی در زمینه " بیماری های چشمی قابل اجتناب " خواهد داشت و هم به دنبال تعهدات اخلاقی که طرح های پژوهشی ایجاد می نمایند، موظف خواهیم بود تا بیماران چشمی که در طی این طرح ها تشخیص داده می شوند را درمان و به آن ها کمک کنیم. وی با اشاره به نتایج این همکاری افزود: به علاوه این طرح ها منجر به حضور اساتید، دستیاران و فلوها در منطقه خواهد شد که مسلما نتایج آموزشی، درمانی و پژوهشی خوبی را با خود به دنبال داشته و منجر به ارتقاء گروه چشم دانشگاه کردستان خواهد شد.
دکتر لاشئی تصریح کرد؛ این کمک درمانی، فکری و عملی که از طریق بیمارستان فارابی و مرکز تحقیقات چشم ارائه خواهد شد از یک طرف مردم منطقه و کل سازمان بهداشتی و آموزشی دانشگاه کردستان را منتفع خواهد کرد و از طرف دیگر عرصه تجربی جدیدی برای مرکز تحقیقات چشم فارابی ایجاد و زمینه را برای استفاده از دانشجویان دوره phD به ویژه دوره های phD by research فراهم می نماید. معاون پژوهشی بیمارستان فارابی در انتها با یادآوری نقش دکتر سید فرزاد محمدی در شکل گیری و تاسیس کرسی پژوهشی شمس و همکاری با دانشگاه کردستان گفت: امیدوارم دکتر محمدی با وجود مسئولیتی که در وزارت بهداشت دارد همچنان با انرژی در بیمارستان فارابی و مرکز تحقیقات چشم به فعالیت خود ادامه دهد
ارسال‌ها
پاسخ

« قدیمی‌تر | جدیدتر »


  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی