انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
  • پرتال
  • انجمن
    • مشاهده ارسال های جدید
    • مشاهده ارسالهای امروز
  • لیست اعضا
  • جستجو
  • تقویم
  • راهنما
  • زمان کنونی: 1404 / 2 / 19، 12:20 صبح
  • A+
  • A
  • A-
درود مهمان گرامی! ورود ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
قابل توجه مهمانان بازدید کننده: با اتخاذ تدابیر و ارائه اعلام شماره حساب بانکی که در ذیل به آن اشاره شده با حفظ ارزش ها و كرامات والای انسانی و تكیه بر مشاركت و همكاری نزدیك شما اعضاء و بازدیدکنندگان درحمایت وکمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی این قشر کم بینا، نابینا وكم درآمد، ماراحمایت ویاری نمائید. شماره حساب کارت شتاب بانک رفاه کارگران به شماره: 5894631500966528 به نام حاج آقا ابراهیمی وجوه خود را واریز نمائید. ««در صورت ثبت نام دراین انجمن حتما ازنام کاربری فارسی استفاده نمائید (انتخاب نام کاربری با زبان انگلیسی تائید و فعال نمیگردد) جهت تائید و فعال سازی نام کاربری خود با شماره 09389502752 بنام محسن سروش راس ساعت 10 الی 11صبح بجز روزهای تعطیل تماس حاصل نمائید.»» ایمیل انجمن: FORUM.RPSIRAN.IR@GMAIL.COM

انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران › اخبار و اطلاعات پزشکی و چشم پزشکی › اخبار چشم پزشکی v
« قبلی 1 ... 18 19 20 21 22 23 بعدی »

معاینه دوره ای چشم را جدی بگیرید

حالت‌های نمایش موضوع
معاینه دوره ای چشم را جدی بگیرید
سعیده آفلاین
مدیر ارشد
**********
ارسال‌ها: 1,135
تشکر اهداء کرده: 941
تشکر دریافتی: 2,394 بار در 520 پست
موضوع‌ها: 992
تاریخ عضویت: 1393 / 2 / 22
اعتبار: 17
#1
1393 / 6 / 8، 12:11 عصر
به گزارش"انجمن آرپی، لبر و اشتارگات در ایران" به نقل از عرش نیوز، اولین کنگره بین المللی چشم پزشکی رضوی با عنوان «عوارض وچالشهای جراحی آب مروارید و اصلاح عیوب انکساری» این روزها در بیمارستان فوق تخصصی رضوی درحال برگزاری است تا در تعامل با صاحبنظران داخلی وخارجی، میهمانان حاضر با شیوه‌های نوین درمانی آشنا شوند.

مشکلات تشخیص دیرهنگام
دکتررامین صلوتی فوق تخصص قرنیه از دانشگاه ملبورن با تأکید براینکه کشور ایران به لحاظ دانش چشم پزشکی جزو 10 کشور برتر دنیا ودر برخی موارد درمانی این حوزه، جزو پنج کشور شاخص محسوب می‌شود، می‌گوید: آب مروارید شایع ترین عامل نابینایی است. چنان که به طورمیانگین به خصوص در کشورهای عقب مانده، 5-6 میلیون نفر به دلیل این عارضه دیدی کمتر از سه متر دارند. به این ترتیب با پیشرفت دانش چشم پزشکی شیوه‌هایی برای اصلاح ودرمان عارضه ای بینایی انجام میشود که می‌توان به جراحی آب مروارید وعیوب انکساری اشاره کرد که تا حدود زیادی نیز در اصلاح دید بیماران مؤثر است، اما گاه درروند درمان مشکلاتی رخ می‌دهد . به طوری که از مسایل مهم دردرمان آب مروارید تعیین مناسب لنز است که چنانچه این امر به درستی انتخاب نشود، بیمار بعد از جراحی دچار عیوب انکساری می‌شود . البته برخی بیماران که دیر هنگام برای درمان آب مروارید مراجعه می‌کنند و این مسأله درتعیین درست لنز اثرگذار است . مشکلات شبکه ای بیمار که پیش ازجراحی مشخص نشده نیز دربروز چالشها مؤثراست، البته این عوارض قابل درمان هستند. وی می‌افزاید: معاینه ادواری از راه‌های کاهش بیماریهای چشمی هستند، زیرا برخی عارضه‌ها همانند گونه ای «آب سیاه» نشانه چندانی ندارد. ازاین رو بعد از 40 سالگی باید نسبت به معاینه‌های ادواری توجه داشت .

بروزعارضه یک در2000
دکتر بهزاد برازنده دبیر علمی اولین کنگره بین المللی چشم پزشکی رضوی درحاشیه این کنگره به گزارشگر ما می‌گوید: میزان عیوب انکساری در کشور ما همانند میانگین جهانی حدود یک سوم تا یک چهارم جمعیت را مبتلا می‌کند . بنابراین به دلیل عملهای جراحی که برای رفع این عیوب انجام می‌شود، احتمال بروز عارضه‌های بعد از جراحی وجود دارد که هرچه این تعدادافزایش داشته باشد، شانس بروزاین عوارض نیز افزایش می‌یابد .البته این عوارض به صورت کم اهمیت تا شدید بروز می‌کند .ناگفته نماند عوارض شدید این جراحی‌ها اندک است، چنانکه به حدود یک در دو هزارمورد می‌رسد. وی بااشاره به شیوه‌های مختلف درمان عیوب انکساری می‌افزاید: در کشور ما شایع ترین شیوه درمان عیوب انکساری«پی آر کا» است، اما در کشورهای غربی لیزیک می‌باشد. زیرا پزشکان ما بیشتر با شیوه آشناهستند، ولی دیگر شیوه‌های درمانی نیز رایج است. همچنین با تحولات روز افزونی که در زمینه ابزارها وتکنیکها دیده می‌شود، این شیوه‌ها نیز در حال تغییرات متعددی است. ازاین روبرگزاری چنین همایشهایی بستر مناسبی برای فراگیری شیوه‌های درمانی نوین است.

آغاز سلامت بینایی از مدارس
دکتر غلامرضاعشقی، جراح چشم نیز می‌گوید: در حال حاضر دردنیا بیشترین عامل کاهش دید آب مروارید است که بروز آن دلایل مختلفی دارد. چنان‌که دیابت می‌تواند تأثیر ناخوشایندی بر بینایی گذاشته و حتی در صورت بی توجهی منجر به نابینایی شود. مسأله دیگر ضربات ناشی از حوادث رانندگی و شغلی است که منجربه کاهش دید می‌شود. همچنین گرچه با ابزار غیرتهاجمی مشکلات بینایی کاهش یافته است، اما از آنجا که نمی توان پیری را به تأخیر انداخت وروندی اجتناب ناپذیر است، به طوری که به مرور زمان سلولهای ما همانند سلول پوست پیر می‌شود، با افزایش سن سلولهای ته چشم نیز تخریب شده و مشکلات بینایی رخ می‌دهد. وی ادامه می‌دهد: برای پیشگیری از مشکلات بینایی باید از کودکی آغاز کرد، زیرا همچنان یکی از عارضه‌های رایج دردوره طفولیت تنبلی چشم است که باید پیش از سنین دبستان وحدود 3تا5 سالگی شناسایی و روند ودرمان آن انجام شود. البته اجرای طرح سنجش سلامت در سالهای اخیر نتایج قابل توجهی داشته اما اگر درکنار این برنامه‌های پیشگیرانه درکتابهاب درسی نیز بر رفتارهای صحیح همانند استفاده از عینک آفتابی، به کارگیری فیلتر یا عینکهای تیره در زمان کسوف ومسایلی از این دست توجه شود، مشکلات بینایی کاهش پیدا می‌کند .به نظرم بهبود و تأمین سلامت بینایی را باید از مدارس آغاز کرد، مسأله‌ای که در تمام دنیا به آن تاکید می‌شود. بزرگسالان نیز باید توجه کنند که باوجود ارزان بودن هزینه خدمات تشخیصی بی تفاوت به سلامت چشمهای خود نباشند و معاینه ادواری داشته باشند.

تأکید بر اصل 20-20-20
محسن شاهپری، کارشناس ارشد بینایی سنجی نیز اظهارمی کند :عیوب انکساری در کشور ما همانند وضعیت جهان است، چنان‌که 20 درصد نزدیک بینی و10 تا 15 درصد آستیگماتیسم را شاهدیم. البته شیوه‌های درمانی این عوارض نیز متناسب با سن وشرایط جسمی بیماران وجود دارد، اما برخی جراحی‌ها برای رفع عیوب انکساری محدودیتهایی دارد .چنان‌که این جراحی‌ها در کودکی انجام نمی شود ودر عارضه پیرچشمی بهتراست انجام نگیرد. همچنین درمبتلایان به آستیگماتیسم و دور بینی جواب نمی دهد ؛برای شماره‌های بالا نیز مناسب نیست و همراه با عوارض بیشتری است. اینگونه با حفظ ودرک محدودیتهای آن به عنوان یک روش درمانی قابل توجه است. وی بااشاره به نقش فناوریهای نوین در مشکلات بینایی ادامه می‌دهد: رایانه ودستگاه مشابه آن زمانی که بیش از سه ساعت درروز مورد استفاده قرار بگیر د، باعث بروز سندرم «کار با رایانه» می‌شود .به این ترتیب عوارضی چون سردرد، تاری دید وترس از نور و موارد دیگر درفرد دیده می‌شود . البته این ابزار باعث این عارضه نیستند بلکه روش استفاده ا ز آنها باعث بروز شده است. بنا براین به کاربران توصیه می‌شود به فرمول20-20-20 توجه کنند .یعنی درازای 20 دقیقه کار با رایانه وابزار مشابه 20 ثانیه به فاصله دو فوتی(هفت متری)نگاه کنند وزاویه رایانه و لپ تاپ نیز 20 درجه پایین تر از سر قرار بگیرد. لازم به ذکر است، درآخرین روز برگزاری این کنگره شاهد انجام دوجراحی زنده با تکیه بر تکنیکهای نوین در زمینه کاشت لنز درجراحی آب مروارید توسط دکتر آگاروال و پیوند لایه ای قرنیه توسط دکتر مک کی در بیمارستان فوق تخصصی رضوی بودیم.
ارسال‌ها
پاسخ

« قدیمی‌تر | جدیدتر »


  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • پرتال حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبرواشتارگات درایران
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • پیوند سایتی RSS

تمامی حقوق مادی و معنوی برای انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.

حالت خطی
حالت موضوعی