انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
:دید 20/20تاپایان عمر با این لنز - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران (http://rpsiran.ir/forum/.)
+-- انجمن: اخبار و اطلاعات پزشکی و چشم پزشکی (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=4)
+--- انجمن: اخبار چشم پزشکی (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=5)
+--- موضوع: :دید 20/20تاپایان عمر با این لنز (/showthread.php?tid=5229)



:دید 20/20تاپایان عمر با این لنز - محسن سروش - 1395 / 10 / 28

"انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران"لنز بیونیک جدیدی تولید شده است که دید انسان را به میزان 20/20 میرساند!

این لنز به زودی جایگزین جراحی چشم خواهد بود و‌ در عرض 8 دقیقه با قرار گرفتن داخل چشم، تا پایان عمر، دید را افزایش میدهد.
یک شرکت آمریکایی نوعی لنز بیونیکی طراحی کرده که مدعی است کاشت آن بدون درد بوده و برای همیشه فرد را به عینک بی‌نیاز خواهد کرد.
 لنز Ocumetics که توسط دکتر گارث وب از شرکت Ocumetics Technology طراحی شده، دیدی فراتر از حالت استاندارد 20-20 ارائه کرده و به بیماران اجازه خواهد داد تا سه برابر بهتر ببینند.
این لنز بیونیکی که اوایل سال جاری در یک کنفرانس جراحی انکساری و آب مروارید معرفی شد، پس از هشت سال تحقیق و آزمایش ساخته شده است.
این پروژه با بودجه سه میلیون دلار برای تحقیقات، ثبت اختراع بین‌المللی و آزمایشات انجام شده است.
به گفته وب، همه افراد با این رویکرد که تنها هشت دقیقه طول کشیده و بدون درد است، می‌توانند بینایی فوق‌العاده را تجربه کنند.
لنز Ocumetics بجای عملکرد مشابه لنزهای بینایی، مانند عمل جراحی مروارید عمل کرده و به عدسی طبیعی چشم می‌چسبد. این رویکرد را می‌توان بطور سرپایی انجام داد و شامل ریختن محلول سالین به همراه لنز درون چشم توسط یک سرنگ است. لنز تا شده پس از 10 ثانیه باز می‌شود و بر روی عدسی چشم قرار می‌گیرد.
به گفته وب، بلافاصله پس از انجام این کار، دید بطور کامل تصحیح می‌شود و بیماران می‌توانند بطور واضحتری ببینند.
بیمارانی که از کاشت لنز بیونیک استفاده می‌کنند، در آینده در برابر آب مروارید ایمن هستند و عدسی طبیعی چشمانشان تقویت می‌شود. این رویکرد همچنین از جراحی لیزر ایمنتر بوده و لنز تنها توسط محلول سالین درون چشم قرار می‌گیرد.
دکتر وب امیدوار است که اختراعش پس از انجام کارآزمایی‌های بیشتر تا پایان سال 2017 آماده ورود به بازار شود./