انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
: انارمیوه ای مفید برای سلامت قلب وعروق وپیشگیری از سرطان! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران (http://rpsiran.ir/forum/.)
+-- انجمن: سلامت چشم (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=9)
+--- انجمن: تغذیه و طب سنتی (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=11)
+--- موضوع: : انارمیوه ای مفید برای سلامت قلب وعروق وپیشگیری از سرطان! (/showthread.php?tid=5102)



: انارمیوه ای مفید برای سلامت قلب وعروق وپیشگیری از سرطان! - صدف - 1395 / 8 / 15

انارمیوه ای برای سلامت قلب وعروق، جلوگیری از تصلب شریانها و بروزسکته، پیری زودرس، آلزایمر و سرطان پروستات می تواند بسیار مفید باشد. به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران" به نقل از ایرنا از روابط عمومی چهارمین جشنواره انارمیوه قرآنی، غلامرضا رفیعا مدیر اجرایی جشنواره گفت: انار برای بیماران مبتلا به پرفشاری خون مفید است و با داشتن حدود 260 میلی‌گرم پتاسیم در مقابل 3 میلی‌گرم سدیم در هر 100 گرم، در کاهش فشارخون مفید است.
وی با بیان اینکه انارمنبع خوبی از آنتی اکسیدان، اسیدفولیک، پتاسیم، ویتامین سی و آهن است گفت: انار ترش طبع سرد و خشک دارد و انار شیرین تا حدودی معتدل است.
وی بیان کرد: انار برای سلامت قلب وعروق، جلوگیری از تصلب شریان ها و بروزسکته، پیری زودرس، آلزایمر و سرطان پروستات به کار می‌آید پس مصرف انار برای بیماران قلبی عروقی می‌تواند بسیار مفید باشد.
وی افزود: انار به واسطه داشتن مواد آنتی‌اکسیدانی و الاژیک اسید از بروز سرطان جلوگیری کرده و رشد تومورهای سرطانی مانند سرطان پوست و پروستات را کند می‌کند.
رفیعا با بیان اینکه انار خون را تصفیه کرده و تقویت کننده قلب و کلیه است افزود: انار اشتها آور است و بهتر است قبل از غذا مصرف شود، مصرف انار برای سلامت پوست و رفع لکهای صورت بسیار مفید بوده و موجب رفع خستگی و آرامش اعصاب می شود.
وی با اشاره به اینکه اناریک میوه نیست بلکه یک پزشک و یک درمان کننده بیماری ها است افزود: این میوه بیماریهای کبد، مسومیتهای خون، خستگی جسمی و عصبی و بالاخره رفع کننده سرماخوردگی و بیماریهای عفونی وانگل های دستگاه گوارش را بهبود می بخشد.رفیعا یادآورشد: عصاره انار آثار ضدباکتریایی داشته و به عنوان مثال با باکتری‌های ایجادکننده پلاک‌های دندانی مقابله کرده درسلامت دندان و دهان موثر است همچنین آب انار و پوست آن، خواص ضعیف استروژنی داشته و لذا می‌توانند در برطرف کردن عوارض یائسگی موثر باشد.وی توصیه کرد: افرادی که مشکل نفخ معده دارند باید مصرف انار را محدود کنند، ضمن اینکه زیاده‌روی درمصرف انار ترش، زخم معده به دنبال دارد، همچنین افراط درخوردن انار باعث یبوست ، ناراحتی معده و زبرشدن گلو می‌شودوافرادی که مبتلا به ناراحتی ریوی هستند در مصرف انار احتیاط کنند.