![]() |
: توصیههای طب سنتی درباره فواید مصرف خرمالو در پائیز - نسخهی قابل چاپ +- انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران (http://rpsiran.ir/forum/.) +-- انجمن: سلامت چشم (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=9) +--- انجمن: تغذیه و طب سنتی (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=11) +--- موضوع: : توصیههای طب سنتی درباره فواید مصرف خرمالو در پائیز (/showthread.php?tid=4265) |
: توصیههای طب سنتی درباره فواید مصرف خرمالو در پائیز - صدف - 1394 / 8 / 18 یک محقق طب سنتی گفت: «زیادهروی در مصرف خرمالو میتواند منجر به اسهال شود.»
دکتر محمد فصیحیدستجردی گفت: «خرمالو، میوهای است که از نظر طب سنتی، نوع رسیده آن مزاج تقریبا معتدل و تریدارد و در مناطق گرمسیر رویش دارد. علاوه بر این، آنتیاکسیدانهای موجود در این میوه منجر به سمزدایی بدن میشود.» وی در ادامه افزود: «ویتامین E موجود در خرمالو منجر به خنثی شدن رادیکال آزاد و سمزدایی از بدن میشود. علاوه بر این، خرمالو، حاوی ویتامین E و همچنین ویتامین A و کاروتن بالایی است که به طراوت پوست و تقویت بینایی کمک میکند و به دلیل مزاج معتدل و تری که دارد، تقویتکننده معده است.» این مدرس طب ایرانی اسلامی همچنین یادآور شد که خرمالو میوهای کاملا اشتهاآور است و مصرف آن به جهت رشد و نمو در کودکان بسیار موثر است.فصیحی در نهایت با تاکید بر اینکه مصرف خرمالوی گس میتواند منجر به بروز مشکلات گوارشی، گفت: «توصیه میشود که نوع گس این میوه بههیچوجه مصرف نشود چون منجر به بروز مشکلات گوارشی میشود و میتواند ناراحتی در معده ایجاد کند. ضمن اینکه زیادهروی در مصرف خرمالو نیز باعث اسهال میشود.»
|