انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
>>دستاورد پژوهشگران ایرانی در ابداع روشی سریع و ارزان برای تولید بافت خارج از بدن<< - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران (http://rpsiran.ir/forum/.)
+-- انجمن: آموزش (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=14)
+--- انجمن: علم و فناوری (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=16)
+--- موضوع: >>دستاورد پژوهشگران ایرانی در ابداع روشی سریع و ارزان برای تولید بافت خارج از بدن<< (/showthread.php?tid=3819)



>>دستاورد پژوهشگران ایرانی در ابداع روشی سریع و ارزان برای تولید بافت خارج از بدن<< - سعیده - 1394 / 5 / 28

معاون پژوهشی دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اعلام اینکه با ایجاد چاپگرهای زیستی، روشی سریع‌تر و ارزان‌تر در فرایند تولید یک بافت خارج از بدن انسان ابداع کرده‌ایم، گفت: این روش در مهندسی بافت به کار گرفته می‌شود و چالش‌های مهندسی بافت پیشین را کاهش داده است که در حال حاضر آماده تست سلولی سیستم و بررسی رشد سلول و امکان زنده ماندن آن هستیم. به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران"به نقل از ایسنا، دکتر نبی‌الله ابوالفتحی اظهار داشت: با بیان اینکه حدود 3 سال پیش دانشگاه امیرکبیر با همکاری مرکز تحقیقات غدد دانشگاه علوم پزشکی تهران یک کار پژوهشی بر روی چاپگرهای زیستی انجام داده است، گفت: این چاپگرها زیرمجموعه چاپگرهای سه بعدی در زمینه پزشکی هستند که ورودی آنها سلول های زنده است.
این دکترای مهندسی بافت تصریح کرد: چاپگرهای زیستی سلول‌های زنده مشخص کنار هم قرار داده می‌شوند تا یک بافت سه بعدی را خارج از بدن تولید و به نواحی از بدن که بافت آن از بین رفته است، پیوند داده شود که تولید این بافت یکی از چالش‌های مهم و اساسی حوزه مهندسی بافت است. وی با اشاره به اینکه مهندسی بافت یکی از حوزه‌های جدید است که باعث تهیه بافت خارج از بدن انسان می شود، گفت: ترکیب علوم مختلف مانند حوزه‌های سلولی، سلول‌های بنیادی، مواد و رباتیک منجر به ظهور چاپگرهای زیستی شده است.
معاون پژوهشی دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه در این مدت توانسته‌ایم سه نسل چاپگر را ساخته و ژل‌های مورد استفاده آنها را طراحی کنیم، گفت: در حال حاضر آماده تست سلولی سیستم و بررسی رشد سلول و امکان زنده ماندن آن هستیم. این دکترای مهندسی بافت در پایان خاطرنشان کرد: این روش در مهندسی بافت به کار گرفته شده و دارای خروجی است که روشی سریع تر و ارزان تر در فرایند تولید یک بافت خارج از بدن انسان است و چالش‌های مهندسی بافت قدیم را کاهش داده است.