انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
:مصرف مداوم ذرت خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران (http://rpsiran.ir/forum/.)
+-- انجمن: اخبار و اطلاعات پزشکی و چشم پزشکی (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=4)
+--- انجمن: اخبار گوناگون (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=28)
+--- موضوع: :مصرف مداوم ذرت خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد (/showthread.php?tid=3699)



:مصرف مداوم ذرت خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد - صدف - 1394 / 5 / 12

محققان اسپانیایی دریافته‌اند ذرت برای پیشگیری از دیابت در افراد سالم بسیار سودمند است و مصرف مداوم آن خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد.به گزارش "انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران " ذرت از غلات دانه‌ای مفید و کامل است که غنی از ترکیبات فولات و ویتامین B است و برای احتیاجات ضروری بدن و رشد سلولی بسیار مناسب است.محققان می‌گویند: این ماده غذایی غنی از فیبر است و هر لیوان از آن یک‌سوم گرم فیبر و حدود 30 کالری انرژی دارد. به گفته آنها این دانه نشاسته‌ای به دلیل دارا بودن انواع فیبرها برای قندخون مفید است. افراد دیابتی ذرت را به مقدار زیاد نمی‌توانند استفاده کنند زیرا نمایه گلایسمی بالایی دارد. ولی استفاده از مقادیر کمی از آن بسیار سودمند است.