رابطه سرطان پوست با مصرف آب گریپ فروت و پرتقال - نسخهی قابل چاپ +- انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران (http://rpsiran.ir/forum/.) +-- انجمن: سلامت چشم (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=9) +--- انجمن: تغذیه و طب سنتی (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=11) +--- موضوع: رابطه سرطان پوست با مصرف آب گریپ فروت و پرتقال (/showthread.php?tid=3602) |
رابطه سرطان پوست با مصرف آب گریپ فروت و پرتقال - صدف - 1394 / 4 / 14 بسیاری از افراد برای صبحانه خود آب پرتقال و گریپ فروت مصرف می کنند. مصرف بیش از حد این مواد خطر ابتلا به سرطان ملانوما را افزایش می دهد.به گزارش " انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران " به نقل از مهر، سرطان ملانوما یکی از تومورهای بدخیم پوستی و از کشنده ترین انواع سرطان پوست در جهان است.براساس یک مطالعه جدید که در مجله آنکولوژی بالینی منتشر شده است و ۱۰۰ هزار بزرگسال در ایالات متحده به مدت ۲۵ سال مورد مطالعه و تحقیق قرار گرفته اند مشخص شده است افرادی که به طور معمول از آب پرتقال و گریپ فروت استفاده می کنند، ریسک ابتلا به ملانوما در آن ها به مراتب بالاتر از افرادی است که از این مواد استفاده نمی کنند.محقق ارشد دانشگاه براون و متخصص پوست در بیمارستان رود آیلند معتقد است : این رویداد توجیه پذیر است. وی می گوید ترکیبات خاصی در مرکبات وجود دارند که ارتباط فوق را توجیه می کنند.مرکبات حاوی مواد شیمیایی فوتواکتیو خاصی هستند (مانند سورالن و ﻓﻮراﻧﻮﮐﻮﻣﺎرﯾﻦ) که در صورت مصرف زیاد پوست را نسبت به نور خورشید حساس تر می کنند.وی تاکید کرد: مرکبات تنها در صورتی فرد را در خطر سرطان پوست قرار می دهد که اولاً به میزان زیاد مصرف شوند و دوماً فرد مصرف کننده در معرض نور شدید آفتاب قرار گیرد.
وی استفاده از کرم ضد آفتاب، کلاه و ایستادن در سایه را برای جلوگیری از ابتلا به بیماری فوق توصیه کرد.
|