اگر بودید هر کدام چه می شدید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران (http://rpsiran.ir/forum/.) +-- انجمن: بخش عمومی (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=21) +--- انجمن: لطیفه و سرگرمی (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=24) +--- موضوع: اگر بودید هر کدام چه می شدید (/showthread.php?tid=2424) |
اگر بودید هر کدام چه می شدید - ملیحه - 1393 / 9 / 29 نظرسنجی جالب
-------------------------------------------------------------------------------- اگه یه ماه از سال بودم: اسفند اگه یه روز بودم: یک شنبه اگه یه عدد بودم: هفت اگه یه جهت بودم: مستقیم اگه یه همراه بودم: دوست اگه یه نوشیدنی بودم: آب پرتغال اگه یه درخت بودم: سرو اگه یه گل بودم:نذگس اگه یه رنگ بودم: قرمز اگه یه پرنده بودم: پرستو اگه یه صدا بودم: لالایی اگه یه فعل بودم: هستم اگه یه خیابون بودم: خیابون پراز درخت اگه یه گناه بودم: هیچی اگه یه پنجره بودم: پنجره ای رو به دریا اگه یه تاریخ بودم: دیدار اگه یه فیلم بودم: شب های روشن اگه یه دکتر بودم: روانشناس اگه وسیله ی آشپزخونه بودم:همزن اگه یه ساز بودم: وییلون اگه یه کتاب بودم: شعر اگه یه شعر بودم:غزل اگه یه اسم بودم: ملیحه اگه طبیعت بودم: آبشار اگه یه حس بودم: دوست داشتن اگه یه بازی بودم:گرگم به هوا اگه یه حیوون بودم: اسب اگه حکمِ دادگاه بودم: عفو اگه میوه بودم: زرد آلو اگه یه هنر بودم: نقاشی اگه یه جاده بودم: جاده چالوس اگه یه شغل بودم: باستان شناس اگه یه شهربودم: کربلا اگه یه نسبت بودم: مادر اگه یه مرحله اززندگی بودم: تولد اگه یه شی بودم: ساز شما چطور؟؟؟؟؟ اگر بودید هر کدام چه می شدید - پاسخ : اگر بودید هر کدام چه می شدید - وحـید - 1393 / 9 / 29 آبجی ملیحه مهربون و دوست داشتنی. خیلی زیبا بود و لذت بردم و وجه اشتراکایی باهم داشیم. درود برتوگلم اگه یه ماه از سال بودم: اسفند اگه یه روز بودم: چهارشنبه اگه یه عدد بودم: چهل اگه یه جهت بودم: بالا اگه یه همراه بودم: دوست اگه یه نوشیدنی بودم: شیرموز اگه یه درخت بودم:گردو اگه یه گل بودم: رزمحمدی اگه یه رنگ بودم: ارغوانی اگه یه پرنده بودم: بلبل اگه یه صدا بودم: چهچه آواز اگه یه فعل بودم: چه میکنم اگه یه خیابون بودم: خیابون پراز پارک و بوستان اگه یه گناه بودم: قابل بخشش اگه یه پنجره بودم: پنجره ای رو به دریا اگه یه تاریخ بودم: دوره صفویه اگه یه فیلم بودم: تولدی دیگر اگه یه دکتر بودم: مغزواعصاب اگه وسیله ی آشپزخونه بودم:ملاقه اگه یه ساز بودم: نی اگه یه کتاب بودم: آموزش نقاشی اگه یه شعر بودم:غزل اگه یه اسم بودم: وحید اگه طبیعت بودم: پارک جنگلی کناردریا اگه یه حس بودم: عشق ورزیدن اگه یه بازی بودم:فوتبال اگه یه حیوون بودم: عقاب اگه حکمِ دادگاه بودم:عفو اگه میوه بودم: هلو اگه یه هنر بودم: نقاشی اگه یه جاده بودم: جاده عباس آباد-کلاردشت اگه یه شغل بودم: هنرمند نقاش اگه یه شهربودم:کلاردشت اگه یه نسبت بودم: پدر اگه یه مرحله اززندگی بودم: کودکی اگه یه شی بودم: قلم مو پاسخ: اگر بودید هر کدام چه می شدید - ماهان - 1393 / 9 / 29 اگه یه ماه از سال بودم: دی اگه یه روز بودم: چهارشنبه اگه یه عدد بودم: دو اگه یه جهت بودم: شمال اگه یه همراه بودم: داداش اگه یه نوشیدنی بودم: آب اگه یه درخت بودم: کاج اگه یه گل بودم: رز اگه یه رنگ بودم: آبی البته پرسپولیسیم اگه یه پرنده بودم: عقاب اگه یه صدا بودم: صدای باران اگه یه فعل بودم: میتوانیم اگه یه خیابون بودم: خیابون کنار رودخانه اگه یه گناه بودم: نمیخوام باشم اگه یه پنجره بودم: پنجره ای رو به باغ اگه یه تاریخ بودم: تاریخ درمان آرپی اگه یه فیلم بودم: نمیدونم اگه یه دکتر بودم: متخصص چشم اگه وسیله ی آشپزخونه بودم:ماهی تابه اگه یه ساز بودم: تار اگه یه کتاب بودم: رمان اگه یه شعر بودم:نو اگه یه اسم بودم: ماهان اگه طبیعت بودم: گوه اگه یه حس بودم: تحمل اگه یه بازی بودم: فوتبال اگه یه حیوون بودم: شیر اگه حکمِ دادگاه بودم: تبرئه اگه میوه بودم: هلو اگه یه هنر بودم: موسیقی اگه یه جاده بودم: جاده ابریشم اگه یه شغل بودم: رئیس جمهور اگه یه شهربودم: مکه اگه یه نسبت بودم: داداش اگه یه مرحله اززندگی بودم: تولد اگه یه شی بودم: هواپیما پاسخ: اگر بودید هر کدام چه می شدید - سعیده - 1393 / 9 / 29 اگه یه ماه از سال بودم: فروردین
اگه یه روز بودم: چهارشنبه اگه یه عدد بودم: شش اگه یه جهت بودم: شمال اگه یه همراه بودم: همدم اگه یه نوشیدنی بودم: معجون اگه یه درخت بودم: بید مجنون(خجالت) اگه یه گل بودم: رز اگه یه رنگ بودم: زرشکی اگه یه پرنده بودم: پرستو اگه یه صدا بودم: شادی خنده اگه یه فعل بودم: هستم اگه یه خیابون بودم: خیابون پراز درخت اگه یه گناه بودم: قابل بخشش اگه یه پنجره بودم: پنجره ای رو به رودخانه و باغ سرسبز اگه یه تاریخ بودم: دیدار / دوران پهلوی اگه یه فیلم بودم: در قلب من اگه یه دکتر بودم: چشم پزشک و ژنتیک اگه وسیله ی آشپزخونه بودم: غذاساز اگه یه ساز بودم: گرامافون اگه یه کتاب بودم: کتابی باعنوان درمان های آرپی اگه یه شعر بودم: نو اگه یه اسم بودم: تارا اگه طبیعت بودم: جنگل اگه یه حس بودم: دوست داشتن ومهربانی اگه یه بازی بودم: تخته نرد اگه یه حیوون بودم: آهو اگه حکمِ دادگاه بودم: عفو بی گناه اگه میوه بودم: شلیل اگه یه هنر بودم: آشپزی اگه یه جاده بودم: جاده چالوس اگه یه شغل بودم: هر شغلی که مرتبط باشه با درمان سریع آرپی اگه یه شهر بودم: رامسر اگه یه نسبت بودم: همسر اگه یه مرحله اززندگی بودم: کودکی اگه یه شی بودم: ستاره پاسخ: اگر بودید هر کدام چه می شدید - روزبین - 1393 / 9 / 29 اگه یه ماه از سال بودم: اردیبهشت اگه یه روز بودم: نوروز اگه یه عدد بودم: یک اگه یه جهت بودم: همجهت اگه یه همراه بودم: رفیق اگه یه نوشیدنی بودم: آب اگه یه درخت بودم: سیب اگه یه گل بودم: محمدی اگه یه رنگ بودم: زرد اگه یه پرنده بودم: شاهین اگه یه صدا بودم: چهچهه اگه یه فعل بودم: می گذرد اگه یه خیابون بودم: خیابون بدون چاله چوله اگه یه گناه بودم: توبه اگه یه پنجره بودم: همیشه باز اگه یه تاریخ بودم: خاطره اگه یه فیلم بودم: مختارنامه خخخخ اگه یه دکتر بودم: جراح اگه وسیله ی آشپزخونه بودم: یخچال اگه یه ساز بودم: نی اگه یه کتاب بودم: نهج البلاغه اگه یه شعر بودم: حمد و ثنا اگه یه اسم بودم: سبحان اگه طبیعت بودم: آبشار سمیرم اگه یه حس بودم: گذشت اگه یه بازی بودم: شطرنج اگه یه حیوون بودم: شیر اگه حکمِ دادگاه بودم: حق اگه میوه بودم: سیب اگه یه هنر بودم: خواننده اگه یه جاده بودم: جاده باغ اگه یه شغل بودم: پزشک اگه یه شهربودم: مشهد اگه یه نسبت بودم: داداش اگه یه مرحله اززندگی بودم: نوجوانی اگه یه شی بودم: آیینه پاسخ: اگر بودید هر کدام چه می شدید - خدیجه - 1393 / 9 / 30 اگه یه ماه از سال بودم: اردیبهشت اگه یه روز بودم:چهارشنبه اگه یه عدد بودم: سی و چهار اگه یه جهت بودم: جنوب اگه یه همراه بودم: همدم اگه یه نوشیدنی بودم: چای و بهار نارنج اگه یه درخت بودم: درخت نارنج توی اردیبهشت ک پراز بهار نارنجه اگه یه گل بودم: اطلسی اگه یه رنگ بودم: صورتی اگه یه پرنده بودم: کبوتر سپید اگه یه صدا بودم: خنده از ته ته دل اگه یه فعل بودم: بشود اگه یه خیابون بودم: خیابون بدون چاله چوله اگه یه گناه بودم: ... اگه یه پنجره بودم: پنجره ی کلبه ای رو ب جنگل اگه یه تاریخ بودم: خییییییییلی قبل تر از زمان ب دنیا اومدنم اگه یه فیلم بودم: هیس دخترها فریاد نمیزنند اگه یه دکتر بودم: روانپزشک اگه وسیله ی آشپزخونه بودم: چای ساز اگه یه ساز بودم: ساکسیفون اگه یه کتاب بودم: رمان تاریخی اگه یه شعر بودم: نو اگه یه اسم بودم: آسمان اگه طبیعت بودم: چشمه اگه یه حس بودم: صبر اگه یه بازی بودم: اسم فامیل اگه یه حیوون بودم: اسب اگه حکمِ دادگاه بودم: تبرئه اگه میوه بودم: انار اگه یه هنر بودم: سفالگر اگه یه جاده بودم: جاده ای ک اطرافش پراز درخت باشه اگه یه شغل بودم: گل فروش اگه یه شهر بودم: شیراز اگه یه نسبت بودم: همسر اگه یه مرحله اززندگی بودم: پیری اگه یه شی بودم: گلدون RE: اگر بودید هر کدام چه می شدید - فرید - 1393 / 10 / 2 اگه یه ماه از سال بودم: اردیبهشت اگه یه روز بودم: جمعه اگه یه عدد بودم: هفت اگه یه جهت بودم: بالا اگه یه همراه بودم: همسفر اگه یه نوشیدنی بودم: آب اگه یه درخت بودم: بید مجنون اگه یه گل بودم: یاس اگه یه رنگ بودم: آبی اگه یه پرنده بودم: کبوتر اگه یه صدا بودم: فریاد پیروزی اگه یه فعل بودم: می توانم اگه یه خیابون بودم: خیابون پراز گل رز و محمدی اگه یه گناه بودم: هیچ اگه یه پنجره بودم: پنجره کلبه چوبی بالای یک کوه بلند اگه یه تاریخ بودم: تولد اگه یه فیلم بودم: برادر خورشید خواهر ماه اگه یه دکتر بودم: پزشک عمومی اگه وسیله ی آشپزخونه بودم:بستنی ساز اگه یه ساز بودم: وییلون اگه یه کتاب بودم: شعرهای عاشقانه اگه یه شعر بودم:دو بیتی اگه یه اسم بودم: علی اگه طبیعت بودم: جنگل پر از درخت اگه یه حس بودم: رفاقت اگه یه بازی بودم: فوتبال دو گل کوچک اگه یه حیوون بودم: اسب اگه حکمِ دادگاه بودم: بخشش اگه میوه بودم: سیب سبز اگه یه هنر بودم: نویسندگی اگه یه جاده بودم: جاده پر پیچ و خم رو به بالای کوه اگه یه شغل بودم: معلم اگه یه شهربودم: خرمشهر اگه یه نسبت بودم: پدربزرگ اگه یه مرحله اززندگی بودم: جوانی اگه یه شی بودم: مداد رنگی RE: اگر بودید هر کدام چه می شدید - افسانه - 1393 / 12 / 11 اگه یه ماه از سال بودم: مرداد اگه یه روز بودم: دوشنبه اگه یه عدد بودم: 20 اگه یه جهت بودم: شمال اگه یه همراه بودم: دوست اگه یه نوشیدنی بودم: آب پرتغال اگه یه درخت بودم: نخل اگه یه گل بودم: یاس اگه یه رنگ بودم: لیمویی اگه یه پرنده بودم: کاسکو (طوطی) اگه یه صدا بودم: صدای نِی اگه یه فعل بودم: میتوانم اگه یه خیابون بودم: خیابون سرسبزصاف اگه یه گناه بودم: دوست داشتن اگه یه پنجره بودم: پنجره ی روبه کوه و دشت سرسبز اگه یه تاریخ بودم: تولد دخترم اگه یه فیلم بودم: ارتفاع پست اگه یه دکتر بودم: دکترروان پزشک اگه وسیله ی اشپزخونه بودم: اَلَک اگه یه ساز بودم: دَف_تنبک اگه یه کتاب بودم: قدرت اراده اگه یه شعر بودم: عاشقانه اگه یه اسم بودم: شهناز اگه طبیعت بودم: آبشار اگه یه حس بودم: حس مهربانی اگه یه بازی بودم: اسم و فامیل اگه یه حیوون بودم: شیر اگه حکم دادگاه بودم: عفوقاتل زیر18 سال اگه میوه بودم: گلابی اگه یه هنر بودم: آشپزی اگه یه جاده بودم: جاده ی صاف اگه یه شغل بودم: فرمانده اگه یه شهر بودم: آبادان اگه یه نسبت بودم: خاله اگه یه مرحله از زندگی بودم: جوانی اگه یه شیء بودم: غلط گیر |