پیگیری وضعیت ارسالهای کاربران - دلایل حذف، ویرایش و انتقال - نسخهی قابل چاپ +- انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران (http://rpsiran.ir/forum/.) +-- انجمن: مسائل مربوط به انجمن (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: پیشنهادات و انتقادات (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=3) +--- موضوع: پیگیری وضعیت ارسالهای کاربران - دلایل حذف، ویرایش و انتقال (/showthread.php?tid=188) |
پیگیری وضعیت ارسالهای کاربران - دلایل حذف، ویرایش و انتقال - محمد حسین - 1393 / 3 / 2 علی اقا سلام شب بخیر امروز2باریه متن بافایل الحاقی درتاپیک هنرمندان ارسال کردم که بعدازمدتی حذف شد لطفادلیلش روبرام بگین ...ممنونم RE: راهنمایی حواشی فعالیت در انجمنها - admin - 1393 / 3 / 2 متاسفانه موضوعی که ایجاد کردید بیارتباط به انجمن مربوطه بود. انجمن هنرمندان مخصوص ارائهی هنر اعضاء هست؛ مثل شعر و ترانه و عکس و تصویرسازی و نقاشی و طراحی و موسیقی و داستان و متون ادبی و.... شاید محل مناسب پستهای اینچنینی که شما ارسال کردید، بخش «مطالب جالب و خواندنی» باشه؛ حالا با عنوانی که فکر میکنید مناسبترینه که دیگر اعضاء هم اگر مطالب اینچنینی دارند، در همون تاپیک ارسال کنند. پیگیری وضعیت ارسالهای کاربران - دلایل حذف، ویرایش و انتقال - محمد حسین - 1393 / 3 / 3 علی جان سلام صبح بخیر لطفابفرمائید2تاپست ارسالیم چی شد؟حذف شدیاجای دگه ست؟ ضمنامنظورشمااثاری که خوداعضامی نویسندیاایجادمیکنن؟ RE: راهنمایی حواشی فعالیت در انجمنها - admin - 1393 / 3 / 3 پستهای ارسالی شما حذف شدند؛ چون اولاً بسیار کوتاه بودند و در غالب یک پست گنجانده نمیشد و از طرفی بخش مناسبی موجود نبود که انتقال پیدا کنه و همچنین ضمیمهی تصویری داشت. ضمیمهی تصویر شامل تصویرهایی است برای استفادهی مهمانها غیر مجاز باشه و یا اینکه اندازهای بسیار بزرگ داشته باشه که قابل نمایش در متن پست نباشه. لطفاً تصاویر رو طبق آموزش اخیر در پستها قابل نمایش کنید و نه پیوست. «هنر» شامل آثار زیادی میشه؛ همونطور که مثال زدم. بخش هنرمندان مخصوص هنر اعضاء همین انجمن هست و نه دیگر هنرمندان. [برش] راهنمایی حواشی فعالیت در انجمنها - محمد حسین - 1393 / 3 / 9 علی اقاسلام لطفابفرمائید چرابعضی ازپستهای ارسالی من درتاپیکهای مختلف مثلاتبریک تولداقامهدی که به علت بسته بودن موضوع مجبورا درگپ وگفتگوارسال کردم را یا پاسخ یکی ازارسالهای مرضیه خانوم درموردهمراه که بنده نوشته بودم من دنبال همراه همیشگی هستم ،ونمونه های دیگر...چه ایرادی داشت که اقدام به حذف انهانمودید اگرهرایرادی داشته باشد تذکردهیدبنده باجان ودل پذیرای ان هستم وسوتفاهم ونگرانی که چی شدوچراشدو... برداشته میشه پاسخ: راهنمایی حواشی فعالیت در انجمنها - admin - 1393 / 3 / 9 سلام. جواب کلی من به شما «عدم دقت» هستش؛ برای مثال ما تاپیکی تحت عنوان «پیگیری وضعیت ارسالهای کاربران - دلایل حذف، ویرایش و انتقال» داریم، اما جنابعالی این بحث رو در این تاپیک مطرح کردید. یا مثلاً تاپیکی تحت عنوان «دلنوشتههای مذهبی» داریم و شما «یک تصویر بدون متن» در تاپیک گپ و گفت روزانه ارسال میکنید. با این حال پست شما به تاپیک مربوطه منتقل شد. همچنین پست شما در مورد تبریک به تاپیک مربوطه منتقل شد. در مورد همراه همیشگی هم بنده همچین پستی ندیدم. به طور کلی هر پست میبایست در تاپیک مرتبط و یا انجمن مرتبط ارسال بشه و این مورد تاکنون بارها مطرح شده و خود شما که مدیریت انجمنی رو بر عهده دارید، میبایست این موارد رو مدنظر داشته باشید. در حال حاضر تا حد ممکن پستها منتقل میشن و حذف نمیکنیم. البته به زودی قوانین کلی انجمنها تدوین میشه و جای هیج نگرانی و به قول شما سوء تفاهم باقی نمیذاره. موفق باشید. |