پیشنهادات کاربران برای اطلاع رسانی سایت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران (http://rpsiran.ir/forum/.) +-- انجمن: مسائل مربوط به انجمن (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: پیشنهادات و انتقادات (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=3) +--- موضوع: پیشنهادات کاربران برای اطلاع رسانی سایت (/showthread.php?tid=1541) |
پیشنهادات کاربران برای اطلاع رسانی سایت - مصطفی - 1393 / 6 / 8 سلام به همگی *** **** 1 پیشنهاد دارم **** **** دوستان انجمن برای بهبود هرچه بیشتر سطح انجمن دوستانی که به چشم پزشک مراجعه میکنند قبلش آدرس سایت انجمن به همراه شماره تماس آقا محسن ( در صورت تایید مدیران ) درون 1 کاغذ نوشته و به پزشک بدهند . و از پزشک بخوان که این انجمن را به همه بیماران شبکیه معرفی کنه و حضور فراگیر تر شه وخود پزشک نیز احتمالن عضو شه من خودم سایت را اخیرا معرفی کردم به مطبی که رفتم با تشکر [برش] گــپ و گـفـت روزانـه - ملیحه - 1393 / 6 / 8 سلام ایده حالبی است داداش مصطفی پیشنهاد من غیر از پیشنهادی که شما مطرح کردید این است که تمام دوستان به انجمن نابینایان و کم بینایان شهرشون مراجع کنند در این انجمن ها افراد زیادی حاضر هستند که کم بینا هستند من خودم به خیلی از بچه های انجمن ادرس سایت رو دادم و تا به حال چند نفری عضو شدند [برش] گــپ و گـفـت روزانـه - ناتاشا - 1393 / 6 / 9 سلام بچه ها انلاین خوب هستین مصطفی جون و ملیحه جون خیلی ایده ی خوبی دادین(تشویق)(تشویق) به نظرم ادرس انجمن و شماره محسن جون رو.. بیاییم یه اطلاعیه یا بنر درست کنیم هرکسی در انجمن نابینایا و کم بینا شهرشون نصب کنه یا یکی از اون اطلاعیه ها هم بدیم به مطب دکتر چشممان و یکی هم بدیم به دکتر دویش البته روی کاغذم میشه متنشو بزرگ نوشت و کپی کنیم متنشو فرزادجون و فاطمه جونم بنویسه نظرتون چیه [برش] گــپ و گـفـت روزانـه - وحـید - 1393 / 6 / 9 سلام آجیا و سلام داداشا گل... خوبین عزیزانم؟ امیدوارم همگی خوب باشین(لبخند) درمورد پیشنهاد داداش مصطفی و آبجی ملیحه به عنوان یک برادر کوچک شما عرض کنم که این سایت اصلا از اول برای کمک و دورهم جمع شدن بیماران چشمی دراین انجمن ایجاد شد. و به حمداله بدون اینکه متنی یا پوستری جایی نصب شود تعداد افراد روزبروز رو به فزونیست و جای تعجب دارد که اکثر افرادی که اینجا ثبت نام کردن حضور خودرا علنا نشان نمیدهند و یا گذری و خیلی بی سروصدا میان و میرن و ما متاسفانه این دوستان را احساسشون نمیکنیم اما من خودم شخصا هر دکتر یا ایپتومتریستی رفتم چه دراتاق انتظار و چه در مطب، اخبارات جدید چشم پژشکی که اینجا خوندم، اونجا مطرحش میکنم و دکترا و یا بیماران کنجکاو میشن که این خبرهای جدیدو از کجا اطلاع دارم که اونا زیاد خبر ندارن!!!! و من تعریف این سایتو میکنم و اون دکتر یا بینایی سنج و بیماران درخواست آدرس میکنند.(تشویق) به نظر من اگه اینجوری که این عزیزان در پیشنهاد خود عنوان نمودند ما عمل کنیم یه جورایی از هدف و انگیزه اصلی و بی آلایشی که این سایت و انجمن درخود داشته، خارج شده و حکم تبلیغ به خود میگیرد و مخاطبین را دچار شبهه و تردید میکند و به فکر فرو میبرد که این سایت هم همانند سایتهای تبلیغی و تجاری دیگر، در ذهن خویش متصور خواهند نمود و من متاسفانه و باعرض پوزش با این اقدام زیاد موافق نیستم ولی خوشبختانه در دوره ای هستیم که ارتباطات بسیار گسترده و رو به پیشرفت است و بیماران عزیز دیگر دیر یا زود در جریان این سایت و انجمن قرار خواهند گرفت و به جمع ما انشالله ملحق خواهند شد(تشویق)(لبخند) از شما دوستان عزیز به خاطر این پیشنهاد ناخوشایندم عذرخواهی میکنم. (غمگین) RE: پیشنهادات کاربران برای اطلاع رسانی سایت - امیررضا - 1393 / 6 / 18 اگرمیشه خبرهارو به روز رسانی کنید...ممنون ...امیررضا اگرمیشود لطف کنید اخباری جدید ازبیماری ارپی وشبکوری به ما اطلاغ بدهید ممنون ... پاسخ: پیشنهادات کاربران برای اطلاع رسانی سایت - سعیده - 1393 / 6 / 18 ممنونم، عزیزم حتما پیگیری میشود |