انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
بازتاب مشکلات مربوط به خوانایی و سهولت استفاده از انجمن - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران (http://rpsiran.ir/forum/.)
+-- انجمن: مسائل مربوط به انجمن (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: پیشنهادات و انتقادات (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=3)
+--- موضوع: بازتاب مشکلات مربوط به خوانایی و سهولت استفاده از انجمن (/showthread.php?tid=12)

صفحه‌ها: 1 2

بازتاب مشکلات مربوط به خوانایی و سهولت استفاده از انجمن - سعیده - 1393 / 2 / 24

با سلام و خسته نباشید به شما برادر چند خواسته و نظر داشتم ممنون میشم
1)رنگ نوشته ها ی همه ی قسمت های زرد
2)انتقال خبرها ناب چشم پزشکی از سایت قدیم به سایت جدید منظورم یکی یکی کپی نکنیم) یه سه عنوان موضوع به عنوان"تغذیه" و "طب سنتی"و "آموزش که دو زیر مجموعه داشته باشه *شامل آموزش سلامت و پزشکی*فناوری و کامپیوتر باشه
4)یه کادر در صفحه اصلی باشه برای تبریک مناسبتهای مختلف5)انتقال عکس الله به این سایت

یه پیشنهاد دارم اگر میشه!!بتونیم تصاویر متحرک و عکس بزاریم در قسمت خبرها و ...و به مناسبتهای مختلف و ..
شــــرمنــده ❀◕ ‿ ◕❀ سعیده

RE: راهنمایی حواشی فعالیت در انجمن‌ها - admin - 1393 / 2 / 24

(1393 / 2 / 24، 04:49 عصر)سعیده نوشته است:
با سلام و خسته نباشید به شما برادر عزیز،چند خواسته و نظر داشتم ممنون میشم 1)رنگ نوشته ها ی همه ی قسمت های زرد2)انتقال خبرها ناب چشم پزشکی از سایت قدیم به سایت جدید منظورم یکی یکی کپی نکنیم )یه سه عنوان موضوع به عنوان"تغذیه" و "طب سنتی"و "آموزش که دو زیر مجموعه داشته باشه *شامل آموزش سلامت و پزشکی*فناوری و کامپیوتر باشه 4)یه کادر در صفحه اصلی باشه برای تبریک مناسبتهای مختلف5)انتقال عکس الله به این سایت
یه پیشنهاد دارم اگر میشه!!بتونیم تصاویر متحرک و عکس بزاریم در قسمت خبرها و ...و به مناسبتهای مختلف و ..
شــــرمنــده
❀◕ ‿ ◕❀ سعیده

این سیستم با سیستم قبلی بسیار متفاوت هستش و طبیعتاً قابلیت‌ها هم متفاوته. به دلیل بارگذاری سریع بهتره از درج تصاویری که در وبلاگ بود اجتناب کنیم.

1- منظورتون رو از «رنگ نوشته ها ی همه ی قسمت های زرد» متوجه نشدم؟ به دلیل تمایز بین متون و پیوندها از 2 رنگ مختلف استفاده شده که متن‌ها به رنگ سفید(که به گفته‌ی موسس انجمن بهترین رنگ هستش) و رنگ لینک‌ها هم زرد هستند.

2- متاسفانه راهی برای انتقال اتوماتیک اخبار وجود نداره؛ پیشنهاد می‌کنم جدیدترین و مهمترین اخبار رو انتقال بدید و از انتقال بقیه صرفنظر کنید.

3- انجمنی به نام «تغذیه و طب سنتی» و انجمن جداگانه به نام «آموزش» ایجاد شد. البته به جهت دسترسی سریع اعضاء به تاپیک‌ها از زیرشاخه سازی انجمن‌ها اجتناب شده و همینطور ایجاد انجمن‌های بیشتر باعث بارگذاری دیرتر صفحه‌ی اصلی می‌شه.

4- برای اعلان مناسبت‌ها می‌تونید یک تاپیک در بخش «اطلاعیه‌های وب‌سایت» ایجاد کنید که در صفحه‌ی اصلی به نمایش در میاد و همچنین جهت تبریک اعضاء به هم می‌شه تاپیکی در انجمن «گفتگوی آزاد» ایجاد کنید.

در مورد تصاویر اشاراتی داشتم؛ اما در هر پست امکان درج تصاویر در بخش ادیتور «پاسخ جدید» وجود داره.

RE: راهنمایی حواشی فعالیت در انجمن‌ها - سعیده - 1393 / 2 / 24

با سلام مجدد،علی جان لطف کنید متن ها به رنگ زرد پررنگ باشند و لینک ها زرد کم رنگ چون برای مطالعه فشار کمتری به چشم دوستان عزیز می آید.نظرتون چیست که برای درج تصاویر متحرک و اشکال هم اگر مدتی در صفحه نمایش داده شود بعد به دلیل اینکه سرعت رو پایین میاره متن را ویرایش کرده و پاک کنیم.
:shy:
"با تشکر"
برادر عزیزم تشکر میکنم از اینکه بخش تغذیه و طب سنتی را ثبت کردین علی جان لطف کنید درج ساعت سایت دقیق نیست و دسترسی به تقویم برایم امکان پذیر نیست در ضمن تاریخ که در بالای خبرها و کامنتا ثبت و نمایش داده شده مثلا(0:6:18 دیروز عصر)سایزش بزرگتر و درشت تر نمایش داده شود و ساعت و تاریخ،در کادر کوچک وبا فاصله تر باشه و کلمه ی صبح و عصر نمایش داده نـشود.اگر سوالی داشتم مزاحمتون میشم.
"ممنونم"

RE: راهنمایی حواشی فعالیت در انجمن‌ها - admin - 1393 / 2 / 24

در مورد رنگ متون همونطور که قبلاً عرض کردم آقای ابراهیمی اینطور خواستند؛ اما با این حال باز با ایشون در این مورد مشورت می‌کنم.

امکان ایجاد مطلب ثابت وجود نداره و مطلب جدید در بالاترین قسمت صفحه‌ی اصلی وب‌سایت نشون داده می‌شه.

به دلیل اینکه تقویم این سیستم میلادی هستش و کاربرد چندانی نداره، غیر فعال شده.

تنظیمات ساعت هم از بخش: کنترل پنل کاربر -> ویرایش تنظیمات -> تنظیمات تاریخ و ساعت طبق سلیقه‌ی هر کاربر و منطقه‌ی زمانی قابل تنظیمه. همینطور اندازه‌ی کل متون با ابزاری که در بالای انجمن قرار داده شده، قابل تنظیم هستش.

[برش] گفتگو پیرامون افتتاح انجمن - وحـید - 1393 / 2 / 25

(نیش)سلام و درود فراوان بر شما آبجیاو داداشای عزیزم... به به انگار تونستم به جمع شما ملحق بشم(نیش)قلبمنزل نو هم به شما تبریک میگویم اما یه مزیتهایی اینجا میبینم و یه ضعف ها... مثلاً ضعفش اینه که شکلک دست نبود که به افتخار شما صدتاشو بزارم...شکلکو اینکه شکلکا نسبت به سایت قبل قابل مفهوم نیستند و حرکت هم نمیکنند و تعداد شکلکا هم کم شده و... من فکر کنم به مرور زمان این ایرادا مرتفع خواهد شد انشاللهقلب(خجالت)(ایده)(چشمک)

RE: بازتاب مشکلات مربوط به خوانایی و سهولت استفاده از انجمن - admin - 1393 / 2 / 25

(1393 / 2 / 25، 05:42 عصر)وحید نوشته است: (نیش)سلام و درود فراوان بر شما آبجیاو داداشای عزیزم... به به انگار تونستم به جمع شما ملحق بشم(نیش)قلبمنزل نو هم به شما تبریک میگویم اما یه مزیتهایی اینجا میبینم و یه ضعف ها... مثلاً ضعفش اینه که شکلک دست نبود که به افتخار شما صدتاشو بزارم...شکلکو اینکه شکلکا نسبت به سایت قبل قابل مفهوم نیستند و حرکت هم نمیکنند و تعداد شکلکا هم کم شده و... من فکر کنم به مرور زمان این ایرادا مرتفع خواهد شد انشاللهقلب(خجالت)(ایده)(چشمک)

ورودتون رو به انجمن‌ها خوش‌آمد می‌گم آقا وحید.

همونطور که فرمودید شکلک‌ها به مرور زمان و با کمک هم به بهترین شکل ممکن تغییر می‌کنند؛ اما مزیت این سیستم این هست که در هر پست که شما احساس شکلک خاصی رو درون پرانتز بنویسید؛ آیکون شکلک نمایان خواهد شد؛ مثلاً اگر «قلب» رو داخل پرانتز بنویسم به این شکل نشون داده می‌شه: قلب

انتقاد در مورد افزایش تعداد تاپیک ها - محمد حسین - 1393 / 2 / 26

داداش علی شب بخیر

یه نظرداشتم درموردافزایش تعدادتاپیک ها...اولاکه بابت اضافه کردن بخش احادیث وروایات ائمه دستتون دردنکنه وثانیابه نظرمن فکرمیکنم کثرت تاپیکهاموجب عدم توجه بچه هابه مطالب ارائه شده بشه وچون مادرسایت قبلی همه مطالب رویکجامیدیدیم تقریبامجبوربه خوندن همش بودیم وبه اصطلاح توفیق اجباری میشدتاحاصل زحمت همه دوستاراببینیم وبخونییم.

البته اینم میدونم که توقسمت گپ وگفت که بچه هاعلاقه خاصی بهش دارن میتونیم همه مواردوبنویسیم وشایداین نظم تاپیکهاروبهم میزنه اماایاشماعزیزان بعدازمدتی مطالب رادسته بندی کرده ودرتاپیکهای مربوطه اش قرارمیدین.

این توقع زیادیه واگه مااحیاناهرموضوع روسرجاش ننوشتیم به بزرگی خودتون ببخشید...بابت شکلکای جدیدهم دستتون دردنکنه(تشویق)(تشویق)گلگل

RE: انتقاد در مورد افزایش تعداد تاپیک ها - admin - 1393 / 2 / 26

درود بر شما.

تاپیک احادیث رو خودتون ایجاد کردید که از همه نظر خوب بود و این هوشمندی شما رو می‌رسونه؛ تنها کاری که بنده کردم این بود که با اجازتون عنوان مناسب‌تری برای تاپیک شما انتخاب کردم؛ مثل همین تاپیک. چون عنوان تاپیک می‌بایست چکیده‌ای از متن تاپیک رو در بر داشته باشه تا محتوای تاپیک برای کاربر قابل حدس باشه.

به مرور زمان مرور کلی انجمن براتون ساده‌تر می‌شه و دسترسی و تسلط شما به کل انجمن بهتر می‌شه. با چند روش ساده می‌تونید به کل مطالب دسترسی داشته باشید و هر زمان که وارد انجمن شدید؛ مطالب جدید رو مطالعه کنید:

1- هر تاپیک رو در یک تب (Tab) مرورگر باز کنید تا به تمامی تاپیک‌های مورد علاقتون دسترسی داشته باشید.
2- در صفحه‌ی اصلی وب‌سایت اخبار و مقالات به نمایش در میاد؛ درست مثل وبلاگ قبلی. اگر به این بخش‌ها علاقه‌مند هستید به جای ورود به انجمن اخبار و مقالات، صفحه‌ی اصلی رو مطالعه بفرمایید. اخبار و مقالات جدید، در بالاترین قسمت قرار می‌گیره.
3- در بالای صفحات انجمن‌ها 2 لینک وجود داره: «نمایش ارسال‌های جدید» و «نمایش ارسال‌های امروز» که با یک کلیک قادر هستید به ارسال‌هایی که بعد از آخرین ورود شما ثبت شده و یا به کل ارسال‌هایی که در روز فعلی ایجاد شده، دسترسی داشته باشید.
4- اگر به سمت راست عناوین انجمن‌ها در صفحه‌ی اصلی دقت کنید یک تصویر دایره‌ای وجود داره که در صورتی که در اون انجمن تاپیک یا پست خوانده نشده‌ای (جدید) توسط شما وجود داشته باشه، اون دایره به شکل فلش آبی در میاد. اگر علاقه‌ای به مطالب انجمن مربوطه ندارید، با کلیک روی همون تصویر دایره‌ای شکل، کل مطالب اون انجمن رو به عنوان «خوانده شده» در نظر بگیرید.
5- زمانی که انجمنی رو باز می‌کنید، عنوان تاپیک‌های جدید و یا تاپیک‌هایی که در اون پست جدید ارسال شده به صورت کلفت یا Bold به نمایش در میاد که به راحتی پست‌ها و تاپیک‌های جدید قابل تشخیص خواهند بود.

به طور کلی؛ اگر تاپیک مخصوصی در مورد موضوع خاصی موجود هست، می‌بایست با ورود به تاپیک مربوطه پست خودمون رو ارسال کنیم و در غیر این‌صورت باید تاپیک جدید باز کنیم. قطعاً به مرور زمان دوستان با روال اصولی کار بیشتر آشنا خواهند شد.

پایدار باشید.

RE: بازتاب مشکلات مربوط به خوانایی و سهولت استفاده از انجمن - فرزاد - 1393 / 2 / 26

سلام داداش علی جان خسته نباشید،یه نظر داشتم تو اول سایت قبل از وارد شدن کاربر شماره و ایمیل داداش محسنو درج کنید شاید کاربرانی رجوع کنن که به دلایلی نتونن ثبت نام کنن مثل نداشتن ایمیل ساختن ایمیل برای ایرانیان متوقف شده ممنون میشم پاسخ بدین

RE: بازتاب مشکلات مربوط به خوانایی و سهولت استفاده از انجمن - admin - 1393 / 2 / 26

سلام آقا فرزاد؛ ورودتون رو به انجمن‌ها تبریک عرض می‌کنم.

چشم؛ حتماً با مشورت ایشون این کار رو انجام خواهم داد. البته ساخت ایمیل برای ایرانیان متوقف نشده و در حال حاضر هم با سرویس Yahooo و هم Gmail و هم Live قادر به ساخت ایمیل هستیم.

RE: انتقاد در مورد افزایش تعداد تاپیک ها - محمد حسین - 1393 / 2 / 26

داداش علی سلام
بابت توضیحات کاملتون وهمچنین حوصله ای که برای پاسخ به سئوالات به خرج میدین بسیارممنونم وبرایتان ارزوی توفیقات روزافزون رادارم ویه سئوال دیگه ..

ایانظرات خصوصی روجزطرف موردنظر شخص دیگه ای مثل مدیرومسئول و....سایت که دسترسی بیشتری به بعضی امکانات سایت دارن میتونندملاحظه کنن قلبقلبقلب

RE: انتقاد در مورد افزایش تعداد تاپیک ها - admin - 1393 / 2 / 26

خواهش می‌کنم.

در حالت عادی و به طور مستقیم خیر؛ اما در صورت لزوم و از طریق مراجعه به بانک اطلاعاتی بله. تمامی اطلاعات سیستم انجمن در بانک اطلاتی سرور ذخیره می‌شه و در صورت نیاز دسترسی به تمامی اطلاعات، تا زمانی که حذف نشدند میسر هستش.

اما به شما اطمینان می‌دم که هیچ‌یک از مدیران پیام‌های خصوصی کاربران رو رویت نمی‌کنند، چون حریم خصوصی محسوب می‌شه و همچنین در حالت عادی امکانش وجود نداره.

تغییرات فونت - محمد حسین - 1393 / 2 / 26

علی جان چرادرباکس مربوطه هرتاپیک درقسمت نوارابزارمثلابرای تغییررنگ فونت یازیرخط کردن و...علائم وحروف اضافی درج میشه وضمنا اندازه قلم ونوع قلم هم فعال نیستن

RE: بازتاب مشکلات مربوط به خوانایی و سهولت استفاده از انجمن - admin - 1393 / 2 / 26

چون پست شما مرتبط با این تاپیک بود؛ ادغامش کردم.

اون علائم اضافی نیستند و به اونها تگ یا علائم BB-Code یا کدهای مخصوص انجمن‌ها می‌گیم. برای اطلاعات بیشتر در بخش راهنما: http://forum.rpsiran.ir/misc.php?action=help&hid=7

اندازه و نوع قلم در بخش ادیتور فعال هستند؛ اما بهتره اندازه‌ها رو تغییر ندیم تا مشکلی در خصوص مطالعه‌ی کاربران پیش نیاد و یکنواختی و استاندارد متون حفظ بشه.

عدم پیغام ارسال پاسخ - فریده - 1393 / 3 / 16

داداش محسن عزیز ببخشید ارسال پاسخ را که میزنیم پیام نمی دهد که نظرثبت شده و این مشکل ساز است حتی برای کسی که چشمش سالمه قبلا بهتربود و میزد پیام ثبت شده ودر جا رویتش میکردیم پیام ارسالی را
رو تشکرهم میزنیم بعضی وقتها ثبت نمی شود و مینویسد شما اجازه ندارید.