: بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - نسخهی قابل چاپ +- انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران (http://rpsiran.ir/forum/.) +-- انجمن: مسائل مربوط به انجمن (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: بخش نظرات و پیشنهادات بازدیدکنندگان و مهمانان (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=66) +--- موضوع: : بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان (/showthread.php?tid=4400) |
RE: : افتتاح بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - دل هستم - 1394 / 10 / 4 سلام. سلام به اهالی این سایت و مدیران و موسسین این سایت
من دل یک انسان ارپیم. دلی که سالهاست داره چیزایی رو میبینه و ازشون میگذره. بهش حق میدم که بگذره اخه حق داره بگذره میدونم نمیخواد ازین بیشتر بشکنم. ولی بازم هرکاری کنه من دلم و می خوام به چیزایی که دوست دارم برسم. من میخوام یه سیر رانندگی کنم. صاحبمم میگه بنده خدا که دلم میخواد و میدونه میخوام اما کاری از دستش نمیاد طفلک. تنها کسی که از گریه های شبانش خبر داره منم من، دلش. از حرفاش با خدا از اینکه نمیتونه خواسته های منو براورده کنه. آخه من با دلای بقیه چه فرقی دارم؟ عشق نمی خوام؟ محبت نمی خوام؟ خب منم حق دارم آخه منم دلم، دل میفهمین؟ یه دلی که کم کم داره پیر و سرد میشه ، اره بهتر کم کم سرد بشم تا صاحبم راحت باشه دلسرد بشه از این خواسته ها.... ای کاش مدیران این سایت بیشتر به فکر دلای این فرشته ها کنن. اخه ما دلها هستیم که باعث ایجاد این سایت شدیم باعث جمع شدن این عزیزان شدیم. یه دل بزرگ مثل دل داداش محسن عزیز مثل دل حاج اقای گرامی. پس بهتره به فکر دلهای بقیه باشیم
تشکر و سپاس فراوان
دل
RE: : افتتاح بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - شـیرزادی - 1394 / 10 / 5 باسلام بنده پدر یه بیمار اشتارگاتیم امروزشنبه خيلي دلم گرفته 49 سال سن دارم پس بزرگم دیروز 21 سالش تمام شده اشتارگات اونو خسته کرده شديده خيلي عصبي و پرخاش گر شده 6ماه رفت سرکار ولی نتونست و اومد بیرون 2تا بچه كوچك ديگر دارم كه اونا را نيز اذيت مي كنه دلم نميآيد بهش حرفی بزنم هر دكتری بگین بردمش خوب نشد دکترای جديد و طب سنتي برديمش دعا و نذر ونياز جوابي نگرفتيم انگار تمام درهاي عالم بروي ما بسته شده مشكلات مالي از يك طرف مشكلات اين بچه هم از سويي ديگر كلافم كرده واقعاً نمي دانم چه كنم شما چگونه با این مشکل گذران زندگی میکنید خدا به خودتون و خانوادتون صبر بده. RE: : افتتاح بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - مهمان - 1394 / 10 / 5 انشاالله مریضی و مشکلات همه برطرف بشه و دعاهاتون برآورده به خیر شود ودر همه مراحل زندگی موفق باشید.آمین دوستان من هم بیماری ام اس دارم و بعضی وقتا میریزم بهم بعد با خودم میگم حتما آزمایش خداست از من اما نمیدونم چطور برخورد کنم صبوری کنم و چیزی نگم و بسپارم به خدا تا جوابم رو بدم و نگذاره بیشتر از این غرورم پیش شوهرم بشکنه نمیدونم چه کنم؟ خدایا کمکم کن تا بتونم درست رفتار کنم REممحمدحمد : افتتاح بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - مهمان - 1394 / 10 / 7 سلام دوستای عزیزم امیدوارم که همیشه شادوسرزنده باشیدعزیزانم اصلاغصه مریضی نخوریدخدابزرگه خودش حتمادرمانشومیده بزودی روحیه خودتونوخراب نکنیداصلابیخیال شیدفکرشم نکنیدفقط به روزای خوب افکارمثبت فکرکنیداصلابه بیماریتون وضعفهاتون فکرم نکنیدتوکلتون به خداباشه ایشاللابه حق این شب عزیزهرآرزویی داریدبهشون برسید RE: : افتتاح بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - مهمان - 1394 / 10 / 9 سلام و خدا قوت. سایتتون بي نظيره. اميدوارم انشالله اين سایت تا روز دذرمان ادامه داشته باشه!!!يه خواهشي داشتم ميخواستم در صورت امكان فايل صوتي به صورت صفحه به صفحه در سايت قرار بديد.اکه به تفكيك صفحه با صداي ايراني واصح قرار بدين خيلي خوب ميشه وخيلي بهتره. اميدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم. در صورتي كه به تفكيك صفحه در سايت موجوده ممنون ميشم راهنماييم كنيد باز هم ازتو ن ممنونم. RE: : افتتاح بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - مهمان - 1394 / 10 / 17 سلام دوستان خوبم امروز دلم خیلی گرفته بود تو نت چرخ میزدم اتفاقی با این سایت آشنا شدم وقتی مطالبشو خوندم دیدم خیلی ها هستند که هم درد من هستن دلم بیشتر گرفت.خداجونم من بنده خوبی نبودم یکسری از گناه هام از روی ناآگاهی بوده ولی یکسریشم از روی آگاهی بوده خواهش می کنم به خاطر تمام بندهای خوبت گناه هامو ببخش و چشام خوب و خوب کن خداجونم به حق تمام دلهای شکسته گره از مشکل همه ما باز کن.فهیمه RE: : افتتاح بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - مهمان - 1394 / 10 / 23 با عرض سلام و خسته نباشید با احترام به استحضار میرساند با توجه به اینکه متاسفانه این قشر کثیر کم بینا از دیدن وخوندان چنین اخباری محروم هستند سیستم پخش صوتی فعال کنید تا مستثنا می باشند.از مسئو لین تقاضا دارم امکان پخش این اخبار آموزنده را فراهم نمایند.با سپاس فراوان از زحمات شما.ثریا RE: : افتتاح بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - مهمان - 1394 / 10 / 26 سلام دوستای عزیزم من هم مثل شماهستم واززندگیم راضیم وخیلی خوشبختم یه دخترکوچیک دارم که همه دنیای منه ویه همسرخوبومهربون که حامی من تودرس خوندن الان دانشجوارشدهستم وبااینکه درس خوندن برام خیلی سخته تمام تلاشمومیکنم وازدرس خوندن لذت میبرم همسرم دکترای حقوق داره منم تصمیم دارم تادکترابخونم دوستای گلم تواین سایت فقط ازضعفهاتون وغصهاتون ننویسیدبلکه ازموفقیتهاتون وپیشرفتاتونم بنویسیدتابه هم دردای خودتون امیدوانگیزه بدیددرپناه حق تعالی? RE: : بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - ر.ا - 1394 / 11 / 5 سلام.با تشکر از سایت خوبتان ایشالله زودتر مشکلاتتون برطرف بشه و معالعجه شوید من به همه اون دخترایی که اینجا نوشتن دوست دارن ازدواج کنند حق می دهم من متاهلم برای مجردا ازدواج یه نیازه مثل احساس گرسنگی و تشنگی ادم دلش می خواد کسی رو داشته باشه که دوستش داشته باشه و دوست داشته بشه. این نیاز طبیعیه که خدا خلق کرده. من خودم ظاهرم وضعم مالیم و تحصیلات و سطح خانواثگیم عالی بود. اوایل خواستگارایی داشتم که با این همه از من خیلی سرتر بپدن. سال ها همشون منو رد کردن. خواستگاری نبود که بیادو منو بخواد. تا جایی که حاضر شدم زن کسی بشم که خیلی پایین تر از خودم بود و هیچ نقطه مشترکی نداشتیم. یه روز خوش ندیدم. نمی ذاره خانوادمو ببینه نمی ذاره بیرون برم. خستم. ادم هر جور کوتاه میاد یه جور دیگه سوارش می شن. همه ی این کوتاه اومدنا برای ترس از تنهایی توی پیری بود. اما الان تنهام. انقدر کتک خوردن به ادم احساس حقارت می ده. از چه خانواده ی خوب و با فرهنگی بودم گیر چه خانواده ی زبون نفهمی افتادم که در ظاهر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اما خدا رو بنده نیستن. شوهرم بیمارکوررنگه بدبینه. دیگه موقعیت ازدواجم مثل قبل نیست. از چاله دراومدم خودمو انداختم توی چاه. جالب اینجاست از روزی که حاضر شدم زن این اقا بشم خواستگارای عالی برام پیدا شد که منو می خواستن. اما به خدا گفتم من به قولی که دادم پایبند می مونم دلم براش سوخت خونستم کمکش کنم اما اشتباه کردم. RE: : بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - مهمان - 1394 / 11 / 16 سلام به همه دوستان من الهام هستم قلبا آرزو میکنم مشکل همتون حل بشه من خودم بیماری کوددنگی دارم از خراسان جنوبی هرکس خواسته ای داره برآورده بشه انشاا...من ۲۱ سالمه وضعیت مالیم متوسط به پایینه از نظر ظاهریم هیچ مشکلی ندارم خدا کم نذاشته برام شکرش نوکرش هم هستم2ساله با پسری آشنا شدم و ارتباط دارم نه ازون ارتباط ها فکر بد نکنید با اینکه قلبامون همو بغل کردن ولی حتی انگشت کوچیکمون هم بهم نخورده خوشبختانه یا بدبختانه تنها اشتباهمون رابطمونه که الان نمیشه قطعش کنم برا آیندم میترسم امید به درمان شدنم زیاده با اینکه همین حالا مگه بیا ازدواج کنیم ولی بهش گفتم 1سال دیگه صبر کن بنظر شما درمان تا یه سال دیگه میاد خواهش میکنم راهنماییم کنید ولی RE: : بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - مهمان - 1394 / 11 / 16 سلام به همه دوستان قلبا آرزو میکنم مشکل همتون حل بشه و هرکس خواسته ای داره برآورده بشه انشاا...من ۲۱ سالمه وضعیت مالیم متوسط به پایینه از نظر ظاهریم هیچ مشکلی ندارم خدا کم نذاشته برام شکرش نوکرش هم هستم.۴ساله با دختری آشنا شدم و ارتباط دارم نه ازون ارتباط ها فکر بد نکنید، با اینکه قلبامون همو بغل کردن ولی حتی انگشت کوچیکمون هم بهم نخورده خوشبختانه یا بدبختانه تنها اشتباهمون رابطمونه که الان نمیشه قطعش کنیم RE: : بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - مهمان - 1394 / 11 / 25 سلام به مسئولان سایت تشکر می کنم بخاطر راهنمایی و اطلاعات خوبتون اخبار چشمی بیشتری برای ما بذارید بخصوص راجب بیماری اشتارگات RE: : بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - مهمان - 1394 / 11 / 26 سلام جناب آقای سروش قبل از هر سخنی از شما تشکر میکنم بخاطر ایجاد سایت واسه ما بیماران چشمی شما مرا میشناسی پیام از کرمانشاه هستم وباشما صحبت کردم درخواستی از شما داشتم اگه میتوانید اخبار رو در تلگرام بازمینه مشکی بزار ید تا چشمان اذیت نشه یا در گوگولی بلاس. سپاسگزارم پیام از کرمانشاه RE: : بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - مهمان - 1394 / 12 / 7 سلام ذوستان من شیما هسم دیستروفی کانراد دارم الان هم دانشجو ولی چشام خیلی خیلی ضعیفه بابت سایت خوبتون تشکر میکنم RE: : بخش مخصوص مهمانان و بازدیدکنندگان - مهمان - 1394 / 12 / 21 خدا بزرگه.موفق باشی حتما براتون دعا می کنیم.امید به خدا رو از دست ندهید.روزاتون شاد و بی دغدغه |