انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران
بازتاب مشکلات مربوط به خوانایی و سهولت استفاده از انجمن - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی،لبر و اشتارگات در ایران (http://rpsiran.ir/forum/.)
+-- انجمن: مسائل مربوط به انجمن (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: پیشنهادات و انتقادات (http://rpsiran.ir/forum/./forumdisplay.php?fid=3)
+--- موضوع: بازتاب مشکلات مربوط به خوانایی و سهولت استفاده از انجمن (/showthread.php?tid=12)

صفحه‌ها: 1 2

RE: بازتاب مشکلات مربوط به خوانایی و سهولت استفاده از انجمن - admin - 1393 / 3 / 16

(1393 / 3 / 16، 11:37 صبح)فریده نوشته است: داداش محسن عزیز ببخشید ارسال پاسخ را که میزنیم پیام نمی دهد که نظرثبت شده و این مشکل ساز است حتی برای کسی که چشمش سالمه قبلا بهتربود و میزد پیام ثبت شده ودر جا رویتش میکردیم پیام ارسالی را
رو تشکرهم میزنیم بعضی وقتها ثبت نمی شود و مینویسد شما اجازه ندارید.

آیا به غیر از شما، کاربر دیگری گرفتار این مشکل شده؟ به نظر می‌رسه مشکل از سرعت پایین اینترنت شما باشه. با این حال اگر باز با صفحه‌ی سفید روبرو شدید، به جای رفرش صفحه از Back با صفحه‌ی قبلی استفاده کنید که پست خودتون رو مشاهده کنید. همچنین جعبه‌ی پاسخ سریع زیر هر تاپیک وجود داره که قابلیت ارسال سریع رو دارا هست.

در زمان استفاده از دکمه‌ی تشکر می‌بایست با نام کاربری و رمز عبور وارد شده باشید، در غیر این‌صورت به عنوان میهمان تلقی شده و قطعاً میهمان‌ها مجاز به تشکر نیستند.

RE: بازتاب مشکلات مربوط به خوانایی و سهولت استفاده از انجمن - وحـید - 1393 / 3 / 16

سلام داداش علی جان. منم همین مشکل آبجی فریده رو دارشتم و مثل قبل که پیامو ارسال میکردم بعد صفحه سفید میشد و وسط صفحه یه پیام میداد که متشکرم و پیام شما با موفقیت ارسال گردید و شما به صفحه.... این دیگه نمیاد و صفحه کامل سیاه میشه و هیچی نشون نمیده و من باید یا رفرشو بزنم که بعضی وقتا فایده نمیکنه و یا باید بک تو را بزنم و از نو ارسال کنم و باز همون جریان... و جالبیش اینجاست که بعد تو تایپیک میبینی چندتا پیام مثل هم ارسال شده و ما نمیدونستیم و وقتی هم میخوایم ویرایش کنیم میبینیم اصلاً گزینه ویرایش نداره، میخوایم حذفش کنیم باز اجازه نمیده...!!! گزینه تشکرهم بعضی جاها به قول ابجی فریده اجازه نداریم با اینکه با نام کاربری وارد شدیم مثل سوالی که از دکتر ستاریان کرده بودم و ایشان پاسخ که دادن خواستم تشکر کنم اما اجازه نمیدادو چندبار امتحان کردم اما.... باتشکر از شما استاد عزیز

RE: بازتاب مشکلات مربوط به خوانایی و سهولت استفاده از انجمن - admin - 1393 / 3 / 16

سلام.

قابلیت انتقال که پس از انجام اعمال با پیامی انجام می‌شد، فعال کردم. امیدوام که مشکل شما حل بشه، اما این مشکل به سرعت پایین اینترنت ارتباط داره و مشکلی همگانی نیست. همون رفرش‌ها باعث می‌شه پیام‌های تکراری ارسال بشه که با استفاده از دکمه‌ی Back این مشکل به وجود نمیاد. همچنین جعبه‌ی پاسخ سریع بسیار راحت‌تر و سریع‌تر هستش، پیشنهاد می‌کنم حتماً از این جعبه استفاده بفرمایید.

در مورد ویرایش هم قبلاً خدمتتون عرض کرده بودم که گویا متوجه پاسخ نشدید.

در مورد دکمه‌ی تشکر خودم تا به حال به این مشکل برنخوردم. لطفاً مجدد به همون تاپیک مراجعه و از دکمه‌ی تشکر استفاده کنید و ببینید باز مشکلی وجود داره؟

RE: بازتاب مشکلات مربوط به خوانایی و سهولت استفاده از انجمن - وحـید - 1393 / 3 / 16

علی آقا باسلام مجدد. من رفتم تو تایپیک چشم پژشکی انجمن و از پاسخ خانم دکتر که به من جواب داده بودن دگمه تشکر را محدداً زدم اما یه پنجره باز میکنه که شما اجازه دسنرسی به... علی اقا من فکر کنم چون قسمت پاسخ خانم دکتر با قسمت سوال من یه تایپیک محسوب میشه به این علت مثل اینه که من دارم از خودم تشکر میکنم به خاطر همینه که این اجازه داده نمیشه چون پائین سوال من گزینه تشکر وجود نداره و فقط پائین پاسخ خانم دکتر وجود داره. درمورد پاسخ سریع بله درست میفرمائید خیلی راحت تره اما به خاطر اینکه شکلک نداره بچه ها ترجیح میدن از جعبه پاسخ جدید استفاده کنند. بازم ممنون

در مورد تشکر مسئله رو بررسی می‌کنم، اما دلیلش اینه که کاربران اجازه‌ی ارسال پاسخ ندارند و تشکر هم به گونه‌ای پاسخ تلقی می‌شه. قطعاً سیستم جوری نوشته شده که زیر پست هر کاربر دکمه‌ی تشکر وجود نداشته باشه.

در مورد پاسخ سریع و شکلک هم خیلی ساده هست؛ کافیه کل شکلک‌هایی رو که زیاد استفاده می‌کنید حفظ یا یادداشت کنید، مثلاً اگر در پاسخ سریع کلمه‌ی «گل» رو درون پرانتز بنویسید، خود به خود درون پست شکلک گل ظاهر خواهد شد.

RE: بازتاب مشکلات مربوط به خوانایی و سهولت استفاده از انجمن - علیرضا۷۱ - 1395 / 10 / 29

سلام،در قسمت پیام خصوصی یه درصد نوشته،می خواستم بدونم پیام خصوصی حجم خاصی داره؟ باتشکر خوشحال خوشحال خوشحال

RE: بازتاب مشکلات مربوط به خوانایی و سهولت استفاده از انجمن - طاها - 1395 / 10 / 29

سلام آقاعلیرضا71
درموردسوال شما در باکس خصوصی شمامجازهستیدحداکثر 50 پیام به دوستان ارسال کنید.
موفق باشید